-Trygghet for alle

Sissel M. Skoghaug ble valgt som nestleder sammen med Odd Haldgeir Larsen i dag.

2013111218253220131213204910

karin.svendsen@fagforbundet.no

Sissel M. Skohaug var den store overraskelsen i Fagforbundets nye ledertrio. Hun er utdannet både hjelpepleier og sjukepleier, og har de siste årene vært engasjert i Fagforbundets vervearbeid i helseforetakene.

På spørsmål om hva forbundet kan tilby mennesker med høgskoleutdanning, svarer Skoghaug at trygghet for jobben er vesentlig uansett utdanningsnivå og yrke.

-Fagforbundets størrelse, styrke og dyktige tillitsvalgte representerer en trygghet også for høgskoleutdannete, sier hun.

-I tillegg til at medlemmer med høgskoleutdanning er interessert i faglige tilbud, betyr det mye for oss alle å være en del av fellesskapet. Vi er mange som ser fordeler ved å være organisert sammen med mange andre yrker, sier sjukepleieren fra Troms.

Om ikke den nye nestlederen tar mål av seg til å gjøre store endringer med Fagforbundet, vil hun bidra til å synliggjøre høgskolegruppene i forbundet.

-Jeg vil fremfor alt bidra til å styrke Fagforbundets samfunnsrolle. Vi er viktigere enn noen gang, sier Sissel M. Skoghaug, en av to nyvalgte nestledere i Fagforbundet.

TRYGGHET: -Fagforbundet representerer trygghet, styrke og samhold for alle medlemmer uansett utdanningsnivå, sier Sissel M. Skoghaug.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy