JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Sammen for palestinerne

- Dette er Fagforbundets store solidaritetsprosjekt de neste fire årene, sa forbundsleder Jan Davidsen da samarbeidsavtalen med Norsk Folkehjelp ble undertegnet i dag.

2010052010593020131216132011

kirsti.knudsen@fagforbundet.no

Fagforbundet forplikter seg med dette å bidra med 18 millioner kroner til Norsk Folkehjelps arbeid i Gaza, på Vestbredden og i Libanon i løpet av fireårsperioden. Tiltak som fremmer ungdoms og kvinners rettigheter er prioritert. Avtalen omfatter også støtte til eksplosivrydding i Laos, der et sentralt mål er å bedre kvinners hverdag og framtidsutsikter.

Merkedag

- Avtalen er den største vi noen gang har undertegnet i forhold til LO og forbundene, så dette er en merkedag for oss, sa Norsk Folkehjelps generalsekretær, Petter Eide, som understreket at Norsk Folkehjelp er en politisk organisasjon med mål som harmonerer godt med fagbevegelsens - å skape rettferdighet for alle gjennom et sterkt og levende organisasjonsliv.

I tillegg til direkte programstøtte, skal en del av midlene gå til felles, politisk påvirkningsarbeid i Norge, og til organisatorisk samarbeid på alle plan i Fagforbundet og Norsk Folkehjelp.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy