JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Overveldende ja

Over 90 prosent av Fagforbundets medlemmer som deltok i uravstemningen om meklingsresultatet i KS-området, stemte ja. Det er forbundsleder Jan Davidsen godt fornøyd med. Imidlertid er han skuffet over den lave deltakelsen på litt under 30 prosent.

2010070711153320131216134341

kirsti.knudsen@fagforbundet.no

Det er også lederen av forhandlingsenheten i Fagforbundet, Ann-Mari Wold.

– Dette har vært et krevende oppgjør, og vi måtte gjennomføre en streik for å få til et akseptabelt resultat, så det er selvfølgelig godt å vite at medlemmene gir sin tilslutning. Men samtidig er det skuffende at så få av forbundets medlemmer benytter seg av sin demokratiske rett til å si hva de mener om resultatet.

Fortjener tilbakemelding

Wold sier at det er viktig at medlemmene formidler sin mening til dem som har forhandlet fram resultatet i tariffoppgjøret.

– Vi kan selvfølgelig tolke det som at den som tier, samtykker. Men det er jo noen som er valgt til å gjøre jobben, og jeg synes de fortjener en tilbakemelding på det de har oppnådd fra flere av forbundets medlemmer i dette tariffområdet.

Av 152.862 stemmeberettigede var det 45.033, dvs 29,46 prosent, som deltok i uravstemningen. 41.684 medlemmer - 92,56 prosent - sa ja til resultatet, mens 3013, eller 6,69 prosent, sa nei.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy