JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Enige om ansatte i boligbyggelagene

I går ettermiddag ble partene enige om en ny tariffavtale i oppgjøret mellom Fagforbundet og HSH om ansatte i boligbyggelagene.

2010090808515820131216140155

per.flakstad@fagforbundet.no

Oppgjøret får betydning for rundt 100 personer, der ca en tredel er organisert i Fagforbundet. Avttalen innebærer at de får et generelt tillegg på 2,1 prosent av grunnlønn, men minimum 7100 kroner, med virkning fra 1. mai.

Minstelønnshevingen er den samme som i KS-området, med en garantert grunnlønn på 311.200 i full stilling og med 20 års lønnsansiennitet. Dette er en ny bestemmelse i dette avtaleverket.

I forhandlingene med HSH, som er hovedorganisasjonen for handel og tjenester i Norge, fikk Fagforbundet også gjennomslag for at ansatte har krav på permisjon for å delta i utviklingssamtaler i skolen, eller konferansetimer som det het før.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy