JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ny avtale for ansatte i Trygge Barnehager

Ansatte i Trygge Barnehager har fått en ny tariffavtale. I går ble Fagforbundet, Delta og Utdanningsforbundet enige med FUS as om et anbefalt resultat

2010120313075620131216144919

per.flakstad@fagforbundet.no

Avtalen innholder i korte trekk en lønnsvekt på linje med oppgjøret i kommunesektoren og oppgjøret med Private Barnehagers landsforbund, PBL. Det betyr en lønnsvekt på mellom 8000 og 11.000 kroner i året og en forbedret avtale om lønnskompensasjon for etter- og videreutdanning.

Partene er også enige om å følge arbeidet med seniorpolitikk som gjøres i PBL-området, og ta opp forhandlinger om dette. Det skal senest gjøres ved hovedoppgjøret i 2012.

Partene ble også enige om å forhandle fram en ny AFP-ordning tilpasset ny folketrygd i mellomoppgjøret i 2011.

– Vi er rimelig godt fornøyd med dette oppgjøret. Det er enkelte ting vi gjerne skulle sett enda bedre, men alt i alt mener vi at medlemmenes interesser er godt ivaretatt, sier forhandlingsleder Hilde Løkholm i Fagforbundet.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy