JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Brannmenn i Fagforbundet i finalen

Blir en av disse Norges beste brannmann?

NORGES BESTE? Vu Thanh Huynh fra Asker og Bærum brannvesen og Trond Skuggedal fra Sandefjord er med i kveldens finale.

NORGES BESTE? Vu Thanh Huynh fra Asker og Bærum brannvesen og Trond Skuggedal fra Sandefjord er med i kveldens finale.

Bjørn Wad

I kveld går finalen i reality-serien Norges beste brannmann på TV Norge. To av de fire som er med i sluttspurten er medlemmer i Fagforbundet.

2016122012384920230821171436

I sju uker har ti brannkonstabler fra hele landet kjempet om tittelen Norges beste brannmann. Både styrke, utholdenhet og samarbeidsevner er blitt satt på prøve gjennom tøffe hinderløyper, høye stiger og kompliserte redningsaksjoner.

I kveldens program på TV Norge kjemper fire deltakere om å gå til topps i konkurransen. Vinneren kan reise hjem til sin lokale brannstasjon med en splitter ny og toppmoderne brannbil.

Brannmann: – Jeg fikk kreft av røyk og sot

Medlemmer i finalen

To av de fire som er med i kveldens finale er medlemmer i Fagforbundet: Trond Skuggedal fra Sandefjord og Vu Thanhn Huynh fra Asker og Bærum brannvesen.

I kveldens finale skal de fire slukke sju branner med ulike midler. Én av de fire kvalifiserer seg direkte til finaleduellen. De tre siste må ut i en siste konkurranse hvor kun én kan komme til duellen. Her må de slå seg gjennom tre vegger med øks og brekkstang.

Finalen går opp Nexanstårnet, Norges høyeste bygg, hvor de to finalistene først må løpe opp alle de utvendige trappetrinnene for så å fire seg ned 120 meter.

Forskere fastslår: Brannkonstabler får kreft langt oftere enn folk flest

Medlemmer i Fagforbundet

Følgende fem av de ti som har deltatt i konkurransen om å bli Norges beste brannmann er medlemmer i Fagforbundet. Dette er:

• Gunn Narten, Asker og Bærum

• Kenneth Madsø, Lillehammer

• Vu Thanh Huynh, Asker og Bærum

• André Foss Ajuiluz, Ålgård

• Trond Skuggedal, Sandefjord.

Følg Fagbladet på Facebook

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy