JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

MENINGER

Følger dere ikke med?

2022020113101520220201131015

Kai Hovden

Har ikke Fagforbundet og Fagbladet fått med seg at det er et opprør på gang mot strømprisene?

Pensjonisttillitsvalgt i Fagforbundet, Horten

Det er mulig at Fagbladet og Fagforbundet ikke har fått med seg at det pågår et opprør i befolkninga med demonstrasjoner, innlegg i aviser og på sosiale medier som gjelder strømkrisa og kravet om billigere strøm for både vanlige folk og bedrifter. 

Det er selvfølgelig også mulig at forbund og fagblad sitter i mørket på Folkets Hus for å spare strøm på grunn av de høye kraftprisene. Men poenget er at i siste nummer av Fagbladet er opprøret ikke nevnt med et eneste ord. Alt vi får presentert er ti tips om strømsparing! Er dette bevisst? 

Er fagblad og forbund så redde for å tråkke Støre på tærne at det er det vi skal få presentert? Er forbund og fagblad så engstelige for oppstyr at de ikke ser åssen dette tar seg ut fra vanlige folks side når en minister ikke greier å forklare hvorfor vi skal betale skyhøye strømregninger mens resten av Europa har billigere strøm enn oss? 

Mitt siste spørsmål er: Hva om Erna hadde sittet i statsministerstolen ennå, hadde det vært like stille da?

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy