JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nå skal Postkom gjøre det endelige vedtaket om å gå inn i Fagforbundet

LANDSMØTE: Tirsdag er det klart for ekstraordinært landsmøte i Postkom, der formålet er å vedta at forbundet skal gå inn i Fagforbundet.

LANDSMØTE: Tirsdag er det klart for ekstraordinært landsmøte i Postkom, der formålet er å vedta at forbundet skal gå inn i Fagforbundet.

Ole Palmstrøm

Postkom har ekstraordinært landsmøte tirsdag. Det skal kun handle om overgangen til Fagforbundet.

2019082709142720230821171436

anders@lomedia.no

Tirsdag avsluttes en lang prosess i Postkom, ved at et ekstraordinært landsmøte skal vedta at Postkom går inn i Fagforbundet.

Klokka 12.30 åpner møtet med 103 stemmeberettigede delegater.

Det er to saker som står på sakslista.

Det ene er å vedta at Postkom går inn i Fagforbundet, med henvisning til uravstemningen blant medlemmene der 80,7 prosent stemte for å gå inn i Fagforbundet.

– Vi skal sette vårt preg på Fagforbundet og vi skal ta med oss våre stolte tradisjoner og historie inn i et nytt forbund, sa forbundsleder Odd Christian Øverland da uravstemningsresultatet var klart i mai.

ph

I august har også de rundt 300 medlemmene i LO Finans Postkom gjennomført en uravstemning der de valgte mellom å følge Postkom inn i Fagforbundet, eller å gå til HK der de har hatt et samarbeid med medlemmene i finansnæringa gjennom LO Finans. Disse medlemmene stemte for å bli med moderforbundet over til Fagforbundet.

Fullmakt til å avslutte Postkom

Den andre saken som skal vedtas, er å gi fullmakter til forbundsstyret og landsstyret til å gjennomføre sammenslåingen og til slutt legge ned Postkom som eget forbund når sammenslåingen er klar.

Etter at disse sakene er ferdigbehandlet, blir det hilsingstaler fra Fagforbundets leder Mette Nord og LO-leder Hans-Christian Gabrielsen.

1. januar 2020 har blitt satt som et mål for når sammenslåingen skal være klar.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy