– Du trenger Fagforbundet, vi trenger deg

Vegard Velle

– Fagforbundet vil bli 350.000 medlemmer til jul. Det er vår felles julegave, sier Sissel Skoghaug, i Fagforbundet-ledelsen.

2015100710422320151012145540

–Du kan trenge oss, og vi vil hjelpe deg på arbeidsplassen din, for eksempel når det gjelder din arbeidstid, kontrakter, turnuser, lønn, ferie eller mulighet for full stilling og fast ansettelse.

Sissel Skoghaug

vegard.velle@fagbladet.no

Det store LO-forbundet utfordrer alle sine 16.000 tillitsvalgte til å verve minst ett medlem innen 15. desember. Og vil gjerne også at andre medlemmer deltar i dugnaden.

– Du trenger oss

– Du kan trenge oss, og vi vil hjelpe deg på arbeidsplassen din, for eksempel når det gjelder din arbeidstid, kontrakter, turnuser, lønn, ferie eller mulighet for full stilling og fast ansettelse. Samtidig trenger også vi mange medlemmer for å kunne påvirke lov- og avtaleverket nasjonalt, sier Sissel Skoghaug.

– Vi trenger deg

– Vi trenger deg for å få innflytelse over lov og avtaleverk, men du trenger også oss for å få større innflytelse på arbeidsplassen din. Det bør være like naturlig å trygge jobben sin ved å fagorganisere seg som å forsikre huset sitt.

Må vokse fortere

Fagforbundet har medlemmer i barnehager, helsestasjoner, svømmebassenget og på sykehjemmet. Organisasjonen har medlemmer i kommuner, fylkeskommuner og sykehus, i offentlige virksomheter og i private bedrifter.

I dag vokser Fagforbundet jevnt og trutt, men organisasjonen må stå på for å holde tritt med veksten i antallet yrkesaktive i arbeidslivet. Spesielt merkes det når arbeidsplasser får nye eiere og skifter arbeidsgiver. Da mister Fagforbundet medlemmer, ettersom folk glemmer å fornye medlemskapet sitt.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Telefon:
23 06 40 00
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Besøksadresse:
Keysers gate 15 (4. etasje), Oslo
Postadresse:
Postboks 7003, St. Olavs plass, 0130 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy