JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Superonsdag i Oslo blir en vitaminpille før valgkampinnspurten

VALGKAMPINNSPURT: Fagforbundet Oslo er klar for innspurt i valgkampen. Onsdag blir det stort arrangment i Spikersuppa. Foran sitter valgkampansvarlig Anna Elisabeth Uran, og bak fra v enstre står Trine Posaas Nilsen, Kathrine Forsdahl, Stein Olav Ringen, Sidsel Strand og Liz Aslaksen.

VALGKAMPINNSPURT: Fagforbundet Oslo er klar for innspurt i valgkampen. Onsdag blir det stort arrangment i Spikersuppa. Foran sitter valgkampansvarlig Anna Elisabeth Uran, og bak fra v enstre står Trine Posaas Nilsen, Kathrine Forsdahl, Stein Olav Ringen, Sidsel Strand og Liz Aslaksen.

Per Flakstad

Silya tilhører A-laget i showbiz, politikerne tilhører A-laget blant stortingskandidatene. Onsdag starter valgkampinnspurten i hovedstaden.

2017090509305620230821171436

per.flakstad@fagbladet.no

Det er blitt en tradisjon at Fagforbundet Oslo slår til med superonsdag før både kommunevalg og stortingsvalg. I år har de virkelig slått på stortromma.

Blant artistene kommer stjernekamp-vinner Silya, og i tillegg kommer Trond Granlund som musikalsk sett er litt mer nedpå med sine nedstrippede versjoner av arbeidersanger.

Vitaminpille

– Vi håper arrangementet blir en slags vitaminpille for dem som nå skal gjøre en siste innspurt i valgkampen, sier valgkampansvarlig i Oslo, Anna Elisabeth Uran.

I tillegg til underholdning, blir det selvsagt politikk på et slikt valgkamparrangement.

– Vi ønsker Oslo-kandidater på scenen, og vi er så heldige at kandidatene fra hovedstaden ofte tilhører noen av landets mest markante politikere, sier Uran.

Onsdag kommer Jonas Gahr Støre fra Arbeiderpartiet, Kari Elisabeth Kaski fra SV og Bjørnar Moxnes fra Rødt for å holde appeller. I tillegg blir det appell fra lederen i Fagforbundet Oslo, Roger Dehlin.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Fagforbundet Oslo

For hele familien

– Vi ønsker også å vise fram Fagforbundet Oslo og arbeidet som medlemmene våre gjør. Det blir mat servert av våre kokkemedlemmer, og ikke minst vil noen av våre medlemmer som er fagutdannede sminkører fra Den Norsk Opera komme og ansiktsmale barna, forteller Anna Elisabeth Uran.

De yrkesfaglige seksjonene i Fagforbundet vil ha stands og fortelle om arbeidet til forbundets medlemmer, og de politiske partiene på venstresida vil ha egne valgkampstands. I tillegg er planen at noen av forbundets ungdommer skal opp på scenen for å fortelle om sitt engasjement.

– Vi synes det er viktig å bruke et slik arrangement vil å vise fram våre dyktige medlemmer og det de står for både yrkesfaglig og samfunnspolitisk, sier Uran.

I år blir det også satt opp et hoppeslott, slik at barna kan få boltre seg mens foreldrene hører appeller.

Viktig å mobilisere

– Valget i år ser ut til å bli jevnere enn noen gang. Det har skjedd mye positivt i byen vår etter at vi fikk et rødgrønt flertall ved siste kommunevalg, og nå håper vi at det samme skal skje i stortingsvalget.

– Men da må vi mobilisere både fagbevegelsen og de innbyggere som kunne tenke seg å stemme på partiene på venstresiden. Og vi håper et arrangement som dette kan være et bidrag til en slik mobilisering, sier Anna Elisabeth Uran.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy