Ambulansestasjonen vervet seg til ny TV i førjulsgave

FØRJULSGAVE: Nyvalgt tillitsvalgt på ambulansestasjonen i Stjørdal, Monica Foros, og de andre ansatte på ambulansekontoret i Stjørdal fikk TV for innsatsen sin som storverevere.

FØRJULSGAVE: Nyvalgt tillitsvalgt på ambulansestasjonen i Stjørdal, Monica Foros, og de andre ansatte på ambulansekontoret i Stjørdal fikk TV for innsatsen sin som storverevere.

Atle Frey

På ambulansestasjonen i Stjørdal jobber det noen skikkelige storververe.

2017122015053020171220150530

tips@fagbladet.no

Verver du mange nok medlemmer til Fagforbundet, får du en TV. Akkurat dette klarte Fagforbundets representanter på ambulansestasjonen i Stjørdal. Dermed fikk de en splitter ny TV i førjulsgave.

Knut Ivar Egseth og Atle Frey fra Sykehuskontoret dukket overraskende opp på ambulansestasjonen sammen med nestlederen i Seksjon helse og sosial, Kurt Rønning og yrkesseksjonsleder i region Trøndelag, Tove Randi Olsen.

– De ble veldig overrasket og syntes det var morsomt at vi kom med TV. Her har de klart å verve mange, sier Frey.

Han forteller at tiltakene som Fagforbundet i region Trøndelag har jobbet med den siste tiden bærer frukter ved at de er synlige ute blant medlemmene og prater samme språk.

– Det tok ikke lang tid før TV-en var pakket ut og satt i drift, forteller Frey.

Han sier videre at siden de har vervet så mange nye medlemmer har yrkesseksjonslederen i regionen lovt at ti av medlemmene får sponset påmeldingsavgiften til Fagforbundets ambulansekonferanse på Storefjell i mars neste år.

Ansvarlig redaktør:
Hege Breen Bakken
Redaksjonssjef:
Simen Aker Grimsrud (konst.)

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Telefon:
23 06 40 00
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Besøksadresse:
Keysers gate 15 (4. etasje), Oslo
Postadresse:
Postboks 7003, St. Olavs plass, 0130 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy