#fagjul:

Del jula på Intstagram

flicr.com

Del julefeiringa med fagbladet.nos lesere. Vi viser deg hvordan.

2015122113043720151221130545

Bildedelingstjenesten Instagram er som skreddersydd for å dele gode juleopopplevelser. Derfor vil vi her i redaksjonen at du deler din julefeiring med oss og leserne. Etter nyttår samler vi sammen de beste bildene og publiserer dem på nettavisen vår. Vi har opprettet hashtaggen #fagjul for dine beste julebilder.

Har du ikke Instagram, og lurer kanskje på hvordan du skal få det på mobilen din? Det er kjempelett, og her er en oppskrift:

1. Last ned Instagram-appen for iOS fra App Store, Android fra Google Play Store eller Windows Phone fra Windows Phone Store.

Når appen er installert, trykker du på for å åpne den.

2. Trykk på Registrer deg, oppgi e-postadressen din og trykk på Neste eller Logg inn med Facebook for å registrere deg med Facebook-kontoen din.

3. Hvis du registrerer deg med e-postadressen din, må du opprette et brukernavn og passord, fylle ut profilinformasjonen din og trykke på Ferdig. Hvis du registrerer deg med Facebook, blir du bedt om å logge deg inn på Facebook-kontoen din hvis du er logget ut.

Når dette er gjort, er det bare å knipse i vei med appen, og så skriver du inn den såkalte hashtaggen i tekstfeltet: #fagjul.

(Instagram-appen gir deg også mange artige og enkle muligheter for bildebehandling.)

God jul til alle våre lesere, og vi gleder oss til nytt år og enda flere muligheter!

#fagjul

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Telefon:
23 06 40 00
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Besøksadresse:
Keysers gate 15 (4. etasje), Oslo
Postadresse:
Postboks 7003, St. Olavs plass, 0130 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy