Eva Ler Nilsen blir ny redaktør i Fagbladet

– Jeg har lest Fagbladet i mange år og latt meg imponere over god journalistikk og innovasjon, sier den påtroppende redaktøren Eva Ler Nilsen.

– Jeg har lest Fagbladet i mange år og latt meg imponere over god journalistikk og innovasjon, sier den påtroppende redaktøren Eva Ler Nilsen.

Martin Guttormsen Slørdal

Eva Ler Nilsen (51) overtar som ny ansvarlig redaktør i Fagbladet.

2019062110373420190621104800

tips@fagbladet.no

– Det blir både spennende og utfordrende å bli del av en stor redaksjon med dyktige medarbeidere, som hele tiden ser ut til å ville gjøre det lille ekstra for å utvikle både innhold og presentasjon, samt prøve ut nye konsepter både på trykk og digitalt, sier Eva Ler Nilsen.

Hun har lang erfaring fra LO Media der hun siden 1997 har jobbet som ansvarlig redaktør i HK-nytt, medlemsbladet til LO-forbundet Handel og Kontor. Hun har også vært journalist i samme magasin.

Inspirert av Fagbladet

– Fagbladet har, som den største aktøren i vårt miljø, stor gjennomslagskraft når det gjelder å sette dagsorden og bringe viktige saker fra norsk arbeidsliv fram i lyset. Jeg har lest Fagbladet i flere år, både på papir og nett, og har lenge latt meg imponere over utrolig mye god journalistikk og innovasjon. Den utviklingen som bladet har hatt de siste årene, både på trykk og digitalt, har vært til stor inspirasjon for meg som redaktør i «naboredaksjonen» HK-Nytt, sier den påtroppende Fagbladet-redaktøren.

Hun forteller videre at hun ønsker å videreutvikle den gode journalistikken og fortsette innovasjonen som redaksjonen har drevet med de siste årene.

– Om jeg skal ha et valgspråk, må det være å sørge for at Fagbladet fortsetter å produsere saker som er relevante, nære og nyttige for leserne. Samtidig må vi tørre å overraske og teste ut nye ting på alle bladets plattformer. Målet må være å fange og fenge leserne og bli foretrukket lesestoff i mylderet av informasjon. En redaksjon trenger dessuten nye mål å strekke seg etter. Redaksjonell utvikling er derfor et stadig pågående arbeid, noe jeg kan tenke meg å bruke både tid og ressurser på.

Eva Ler Nilsen tar over etter Hege Breen Bakken som slutter i Fagbladet for å begynne som politisk redaktør i Drammens Tidende.

Nilsen starter opp i Fagbladet i løpet av høsten.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Telefon:
23 06 40 00
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Besøksadresse:
Keysers gate 15 (4. etasje), Oslo
Postadresse:
Postboks 7003, St. Olavs plass, 0130 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy