Fagbladet i alle kanaler

BREDT TILBUD: Fagbladet er både på papir og på digitale flater.  Tegning: Vidar Eriksen

BREDT TILBUD: Fagbladet er både på papir og på digitale flater. Tegning: Vidar Eriksen

Magasin, nettavis, nyhetsbrev og Facebook.

2017042610535020170426164659

Fagbladet er en viktig medlemsfordel når du er medlem i Fagforbundet. Men Fagbladet er mye mer enn et månedsmagasin.

Hver ukedag sender vi ut nyhetsbrev som gjør at du kan holde deg oppdatert på det som skjer, finne ut mer om rettighetene dine eller lese en historie som enten provoserer eller gleder.

Fagbladet har akkurat utvidet adressebasen for nyhetsbrevet. Vi satser også sterkt på å utvikle Fagbladet på de digitale plattformene. Slik håper vi å nå enda flere av Fagforbundets medlemmer.

Mange kjenner allerede til fagbladet.no. Her får du løpende nyheter fra fagbevegelsen, yrkesfaglige reportasjer, portretter, bakgrunn og kommentar- og debattstoff.

Nyhetsbrevet, som vi sender ut alle hverdager, gjør det enklere å holde seg oppdatert.

Stadig flere følger nå Fagbladet på Facebook. Rett og slett fordi det er slik mange ønsker å få presentert nyheter og fagstoff som angår dem eller som de ikke visste at de ville lese. Du kan enten bare klikke inn og lese sakene, like, dele eller kommentere.

Sammen utgjør Fagbladet, fagbladet.no, nyhetsbrevet og Facebook-siden en viktig del av Fagforbundets medlemstilbud. Vi håper at tilbudet er nyttig, og at alle våre nye mottakere av nyhetsbrevet gleder seg over alt det spennende stoffet.

Du vil finne mange typer lesestoff på Fagbladets ulike plattformer. Det yrkesfaglige stoffet skal bidra til yrkesstolthet, gi ny kunnskap og nyttige tips til hvordan du kan gjøre en enda bedre jobb. Du vil også finne politisk stoff og mer dyptpløyende reportasjer om aktuelle temaer. Og vi opplever at nyttestoffet, gjerne om rettighetene du har som arbeidstaker, er noe leserne våre setter stor pris på.

Vil du følge oss på Facebook, klikker du her.

Og vi håper du vil besøke fagbladet.no for å lese godt nyhetsstoff.

Mvh

Knut A. Nygaard, nettredaktør.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy