JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Fagforbundsuka er i gang

Sissel Skoghaug i møte med ansatte på Voss sjukehus.
- Vi har fått sjansen til å fortelle hva vi har å by på av yrkesfaglige tilbud, kurs og stipend. Dessuten har Fagforbundet Voss spandert kake til alle som kom innom, forteller nestlederen i Fagforbudnet.

Sissel Skoghaug i møte med ansatte på Voss sjukehus. - Vi har fått sjansen til å fortelle hva vi har å by på av yrkesfaglige tilbud, kurs og stipend. Dessuten har Fagforbundet Voss spandert kake til alle som kom innom, forteller nestlederen i Fagforbudnet.

Fagforbundet Voss

Over hele landet går medlemmer, tillitsvalgte og Fagforbundets toppolitikere på besøk til bedrifter og folk. Fagforbundsuka er på gang.

2015062012000020230821171436

– Hovedmålet med Fagforbundsukene er å verve medlemmer, sier rådgiver i Organisasjonsenheten, Sylvi Nergård, som koordinerer arrangementer gjennom ukene.

I år er ukene lagt til denne uka og 30. november til 6. desember.

Stands og matpakker

Det skal bli stands med lokale tillitsvalgte og medlemmer, matpakkeaksjon, besøk til nattevakter og arbeidsplasser. I alle fylker planlegges små og store arrangementer.

– I Finnmark skal tillitsvalgte være på reise kontinuerlig. De starter i hver sin ende av fylket og møtes på midten, forteller Nergård.

AU på tur

Organisasjonsenheten koordinerer også AU-medlemmenes innsats denne uka.

– Alle Fagforbundets politikere er ute og besøker medlemmer denne uka, de fleste hver eneste dag, forteller Nergård.

Se også: Fagforbundsukene har egen nettside.

Hent tipshefte til Fagforbundsukene i medlemsportalen.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy