Forsvarer arbeidsmiljøloven med selfies

skjermdump av fagforbundet.no/amlselfie

Nå kan du også protestere mot den nye arbeidsmiljøloven ved å laste opp en #amlselfie.

2015012012000020150123084510

silje.momb.seterseter@lomedia.no

I forkant av den politiske streiken den 28. januar, kan du protestere mot svekkelsene i den nye arbeidsmiljøloven på sosiale medier. Fagforbundet har startet selfieaksjonen og emneknaggen #amlselfie.

– Vi tenkte at dette kunne være kjempefint for både de som skal delta på streiken, og for de som ikke har mulighet til det. På den måten får alle en mulighet til å vise sin støtte til den politiske streiken, sier informasjonssjef, Tone Zander.

Samleside: Striden om arbeidsmiljøloven

Har nådd bredt ut

På bare litt over én uke, har over 300 selfies blitt tagget med #amlselfie. Zander avslører at målet er å få inn 500-1000 selfies, og håper dette kan bidra til at gater og torg landet rundt vil være fulle av demonstranter den 28. januar.

– Det var vår egen leder her i Fagforbundet, Mette Nord, som var først ute med amlselfien. Og i tillegg til dette er vi veldig stolte av å ha blant annet Jonas Gahr Støre, forbundslederen i Fellesforbundet, Arve Bakke, og LO-leder, Gerd Kristiansen, med på aksjonen, forteller informasjonssjefen.

Under emneknaggen kan du også se bilder av midlertidige ansatte, sykepleiere som mener det vil være uforsvarlig med lengre arbeidsdager, og foreldre som gjerne vil slippe mas om søndagshopping som viser sin støtte til den politiske streiken.

– Det er kjempegøy at det har nådd så bredt ut, sier hun.

Send inn ditt bidrag

Fagforbundet er veldig aktiv på sosiale medier, og bildene kan du laste opp på enten Instagram, Facebook eller Twitter. Bildene som tagges med #amlselfie blir så samlet inn og lagt ut på Fagforbundets egen hjemmeside.

– Om det er sånn at du ikke er aktiv på sosiale medier, men allikevel vil være med på selfieaksjonen, kan du sende inn et bilde til oss på aml@fagforbundet.no, så laster vi opp bildet for deg, opplyser Zander.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy