Fagforbundsuka 2016:

Grøt og gavedryss i Sandnes – 1000 kakemenn i Haugesund

Send inn dine bilder på Instagram: #fagforbundsuka

Kanskje dukker det opp en kakemann på din arbeidsplass? Fagforbundsuka er i gang i Haugesund. Herdis Gunn Rødne overrasket medlemmene på teknisk etat i Haugesund. Og mot slutten av uka møtes 320 medlemmer til julebord.
– Julebordet er superpolulært. Kanskje det er en viktig grunn for noen å melde seg inn, sier Laura Lill og ler.

Kanskje dukker det opp en kakemann på din arbeidsplass? Fagforbundsuka er i gang i Haugesund. Herdis Gunn Rødne overrasket medlemmene på teknisk etat i Haugesund. Og mot slutten av uka møtes 320 medlemmer til julebord. – Julebordet er superpolulært. Kanskje det er en viktig grunn for noen å melde seg inn, sier Laura Lill og ler.

Titti Brun

Fagforbundet i Sandnes spanderer adventsgaver på medlemmene. Lørdag avslutter de Fagforbundsuka med risengrynsgrøt til alle som vil ha.

2016112913012920161130100609

Sandnes var den første foreninga som innførte adventskalender. Hver dag trekker de en vinner blant medlemmene. I løpet av dagen reiser en eller flere fra Fagforbundets kontor ut på arbeidsplassen til vinneren og overrekker adventsgaven. Nå har flere foreninger i Rogaland adoptert den gode ideen.

Lørdag 3. desember avslutter lokalforeninga i Sandnes Fagforbundsuka lørdag 3. desember. Da serverer de gratis julegrøt på Folkets hus til alle som trenger en pause i julestria.

Det skjer mye over hele landet i løpet av Fagforbundsuka. Hvis du er med på noe spennende i løpet av uka, send gjerne inn bildene dine ppå Instagram: #fagforbundsuka.

JULEGRØT: Cathrine Hauff Nordvall på julegrøt under Fagforbundsuka i fjor.

JULEGRØT: Cathrine Hauff Nordvall på julegrøt under Fagforbundsuka i fjor.

Cathrine Hauff Nordvall

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Simen Aker Grimsrud (konst.)

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Telefon:
23 06 40 00
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Besøksadresse:
Keysers gate 15 (4. etasje), Oslo
Postadresse:
Postboks 7003, St. Olavs plass, 0130 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy