JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Familie døde i brann

Her er kollegaenes minneord for brannkonstabel og redningsdykker Helge Høvik

MINNESTUND: Da navnene ble frigitt på Helge Høvik og hans familie, la de ansattte ut disse ordene.

MINNESTUND: Da navnene ble frigitt på Helge Høvik og hans familie, la de ansattte ut disse ordene.

Drammensregionens brannvesen

En hel familie døde under brannen i Svelvik natt til 6. desember. Det var Helge Høvik (43), Camilla Førde (42 ), Isabell Førde Høvik (12 ) og Trym Førde Høvik (10).

2021120819330020211216105823

redaksjonen@fagbladet.no

Redaksjonen presiserer: Dette minneordet ble lagt ut 8. desember klokka 19.32. Det er skrevet av kolleger og er deres beskrivelse av ham slik de opplevde ham gjennom flere år. Siktelsen i denne opprivende og brutale tragedien ble tatt ut to dager senere, fredag 10. desember klokka 08.00. Det er ikke vanlig, verken for Fagbladet eller andre medier, å gå tilbake og endre eller fjerne tidligere nyhetspostinger på grunn av ny utvikling i en sak. Innlegget er en del av et hendelsesforløp som vi ikke endrer, fordi det ville vært å forfalske historien.

MINNEORD: Helge Høvik var brannkonstabel og redningsdykker ved Drammensregionens brannvesen IKS. Det var hans kolleger som rykket ut til hjemmet hans denne natten.

Helge Høvik var også medlem av Fagforbundet.

Da politiet friga navnet på de omkomne familiemedlemmene, la kollegene ut disse ordene på Facebook-siden til Drammensregionens brannvesen IKS.

Fagbladet gjengir dem med tillatelse fra Drammensregionens brannvesen.

Vi minnes vår kollega Helge Høvik, som gikk bort med sin familie.

Vi kjente Helge som en god og trygg medarbeider, med høy faglig integritet. Han var en mann som brydde seg om de rundt seg, som bestandig var behagelig å være med, en som alltid støttet andre.

Helge var en kjærlig familiefar som var stolt av familien og barna sine.

Han var positiv og stolt av yrket som brannkonstabel og redningsdykker. Helge var en mann vi alle kunne stole på. En kunnskapsrik medarbeider som alltid var ydmyk nok til å lære mer, og som gjorde oss som kollegaer dyktigere og tryggere.

Du var hel ved.

Vi er alle takknemlige for å ha blitt kjent med deg som kollega og menneske.

{nb}

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy