Koste seg på Sørmarka

BRA OPPHOLD: Smilende veteraner hadde noen fine dager på Sørmarka.

BRA OPPHOLD: Smilende veteraner hadde noen fine dager på Sørmarka.

Veteranene var førnøyde.

2015070712000020150709131311

Som medlem av Pensjonistutvalget i Vestfold vil jeg sterkt anbefale andre om å søke opphold på Sørmarka ved neste samling, sier Olaf Mathiassen, nesleder i Pensjonistuvalget i Vestfold.

Mathiassen er en av veterane som nylig tilbrakte noen fine dager på Sørmarka. Han kan fortelle at hele gjengen trivdes svært godt, og at samlingen var spennende. – Vi er stolte av at Fagforbundet gir oss denne unike muligheten til å treffe andre tillitsvalgte fra hele landet i sosiale og hyggelige former, sier han.

– Dagene gikk unna alt for fort, slik er det ofte i godt selskap der nye bekjentskap gjøres og hyggelige samtaler føres. Siste dagen kom brått på og det var tid for avskjed etter flotte dager på Sørmarka. Vi må takke Fagforbundet for dette enestående tilbudet, og den erkjennelsen vi fikk for vår innsats i organisasjonen. Vi følte oss nok alle som litt privilegerte, takket være måten vi ble tatt imot og ledet gjennom uken av Torill, Astrid, Mohammed og Mosa. Vi må ikke glemme bussjåføren som også tok godt vare på oss og kjørte lugnt i alle situasjoner, sier Mathiassen.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Telefon:
23 06 40 00
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Besøksadresse:
Keysers gate 15 (4. etasje), Oslo
Postadresse:
Postboks 7003, St. Olavs plass, 0130 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy