JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

KrF-toppene slår full alarm om sperregrensen

Kjell Ingolf Ropstad

Kjell Ingolf Ropstad

Leif Martin Kirknes

KrFs målingssnitt for august viser 3,6 prosents oppslutning. Nå slår KrF toppene alarm om faren for å dumpe under sperregrensen.

2021081810125920210818101259

– Nå er det ikke tid til å sitte stille. Det er et krevende utgangspunkt. Vi ligger like ved sperregrensen. Det er fint at dere sitter her nå, men ikke sitt for lenge. Fortell at det er mye som står på spill, sa Kjell Ingolf Ropstad til et par hundre tilhørere på partiets valgkampåpning under Arendalsuka, skriver Vårt Land.

Sperregrensen er en oppslutning på fire prosent, og partiveteran og eksstatsminister Kjell Magne Bondevik mener det er en sjanse for at partiet klarer å kare seg over den.

– Jeg tror den er sånn 50 prosent. Noen galluper viser KrF over, andre under sperregrensen. Men mange resonnerer nok slik som meg: At selv om man er uenig i ting partier har gjort, er det å falle ut av Stortinget og at KrFs røst blir taus, et mye større tap. Det må vi unngå – og det vil bli viktig for mange, svarer Bondevik.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy