JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

LO-ledelsen krever pendler-svar fra Hadia Tajik

– Jeg har ingenting å skjule i denne saken og ser frem til å snakke med LO-lederne og resten av sentralstyret i ettermiddag, sier Hadia Tajik.

– Jeg har ingenting å skjule i denne saken og ser frem til å snakke med LO-lederne og resten av sentralstyret i ettermiddag, sier Hadia Tajik.

Jan-Erik Østlie

LO-toppene Peggy Hessen Følsvik, Mette Nord og Jørn Eggum, går i dag ut og krever svar fra Hadia Tajik i pendlerboligsaken «for å gjenopprette tilliten».

2022022813011220220228130112

knut.nygaard@fagbladet.no

De tre LO-toppene er i kraft av sine verv medlemmer i Arbeiderpartiets sentralstyre, og dette er første gang det kommet kritikk herfra i pendlerboligsaken Hadia Tajik er involvert i. Det er avisa VG som presenterer denne saken nå.

Leder Mette Nord i Fagforbundet sier det slik:

– For oss er det viktig med tydelige svar. Det er ingen tvil om at hun urettmessig skaffet seg en skattefordel på feil grunnlag i 2006, noe som er tydeliggjort gjennom at hun nå skal betale tilbake, sier Nord til VG.

Leder Mette Nord i Fagforbundet.

Leder Mette Nord i Fagforbundet.

Werner Juvik

– Samtidig har hun gjennom ulike kanaler utfordret pressen og rørt sammen ulike saker, noe som av mange oppfattes som tåkelegging. Her er det viktig å gjøre det enkelt og dokumentere godt – selv om det er hendelser tilbake i tid, sier Nord.

Mette Nord, Peggy Hessen Følsvik og Jørn Eggum bekrefter overfor VG at de kommer til å ta opp Ap-nestlederens pendlerboligsak når ledelsen i Ap samles til sentralstyremøte på Youngstorget i dag klokken 13.

– Jeg har ingenting å skjule i denne saken og ser frem til å snakke med LO-lederne og resten av sentralstyret i ettermiddag, sier Tajik selv til VG.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy