Nå har Fagforbundet over 350.000 medlemmer

FORNØYD: Fagforbundets politiske ledelse er strålende fornøyd med at forbundet  har rundt 350.000 medlemmer. Fra v: Odd-Haldgeir Larsen, Raymond Turøy, Britt Silseth, Stein Guldbrandsen, Mette Nord, Elin Veimo, Roger Haga Heimli, Sissel Skoghaug og Jan-Helge Gulbrandsen.

FORNØYD: Fagforbundets politiske ledelse er strålende fornøyd med at forbundet har rundt 350.000 medlemmer. Fra v: Odd-Haldgeir Larsen, Raymond Turøy, Britt Silseth, Stein Guldbrandsen, Mette Nord, Elin Veimo, Roger Haga Heimli, Sissel Skoghaug og Jan-Helge Gulbrandsen.

Kari-Sofie Jenssen

Fagforbundet vokser. Nå har forbundet rundet historiske 350.000 medlemmer. Og det i en tid der fagbevegelsen mister medlemmer over hele Europa.

2016022610242820160226102623

tips@fagforbundet.no

Fagforbundet er LOs og Norges største fagforbund, og har vokst hvert år siden det ble etablert i 2003, da Norsk Kommuneforbund og Norsk helse- og sosialforbund slo seg sammen. Fagforbundet organiserer i dag arbeidstakere i kommunale, statlige, private og offentlige virksomheter og i sykehusene.

Sterk og snill

– Jeg sier som Pippi Langstrømpe: Den som er veldig sterk, må også være veldig snill. Fagforbundet skal kjennetegnes av verdiene våre, omtanke, solidaritet og samhold, sier en stolt forbundsleder Mette Nord på forbundets hjemmeside.

At Fagforbundet kan fortsette å vokse, viser at det fortsatt er behov for sterke fagforeninger som sikrer folk flest et godt arbeidsliv og en trygg hverdag.

17.000 tillitsvalgte

Med lokale fagforeninger i alle landets kommuner, og nesten 17.000 tillitsvalgte, står Fagforbundet klart til å hjelpe de 350 000 medlemmene på arbeidsplassene deres. Å få hjelp av en tillitsvalgt på arbeidsplassen er blant det medlemmene synes er det aller beste ved å være medlem. Og naturligvis at forbundet slåss for lønna og pensjonen deres.

Tydelig motstemme

Flere og flere opplever at arbeidslivet blir tøffere og at arbeidsplassen er under press.

– Når dagens regjering har endret arbeidsmiljøloven til fordel for arbeidsgiverne, er det ikke så rart at flere velger å melde seg inn i Fagforbundet. Vi er blant de tydeligste motstemmene når krefter i samfunnet truer medlemmenes lønns-, pensjons- og arbeidsvilkår, sier fagforbundslederen.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Telefon:
23 06 40 00
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Besøksadresse:
Keysers gate 15 (4. etasje), Oslo
Postadresse:
Postboks 7003, St. Olavs plass, 0130 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy