Nå kan du endelig ha Fagforbundet i lomma

Fagforbundet

Med Fagforbundets nye app skal kontakten mellom forbund og medlemmer bli enklere. Men foreløpig kan ikke forbundet garantere at du får svar.

2021032909491820210329094925

ingeborg.rangul@fagbladet.no

Hender det at du er ute i verden og lurer på hvordan Fagforbundet kan hjelpe deg i en gitt situasjon? Nå skal det bli lettere å slå opp slike ting på telefonen, gjennom en ny app forbundet har utviklet.

Garanterer ikke svar

Siden appen er ny, vil forbundet gjerne ha tilbakemelding om hva som fungerer og ikke fungerer. Tilbakemeldinger kan gis via en integrert tilbakemeldingsfunksjon under fanen «kontakt».

Per i dag garanterer forbundet at alle tilbakemeldinger leses, men ikke at de vil få svar.

– Der vil du finne knappen «gi tilbakemelding». Vi har dessverre begrenset kapasitet til å besvare alle enkelthenvendelser, men vi garanterer at vi går gjennom alle tilbakemeldinger for den videre utviklingen, sier prosjektleder Jelena Milic ved Fagforbundets servicesenter i pressemeldingen.

I den splitter nye appen kan medlemmene for eksempel oppdatere sine personlige opplysninger, finne sin tillitsvalgte og leder i sin fagforening, se hvilke forsikringer som gjelder for sitt medlemskap, eller lese Fagbladet digitalt.

Appen er tilgjengelig for iPhone og Android-telefoner og kan lastes ned fra AppStore og Play.

Enklere innlogging

Gjennom appen har medlemmene tilgang til medlemskapet og dets fordeler på telefonen, med enklere innlogging enn i dag, ifølge pressemeldingen.

– Den største fordelen er at medlemmene har tilgang til medlemskapet og fordelene sine i lomma, når de er på farten. Ellers er det blitt mye enklere innlogging, forteller Milic.

Brukere logger inn med fødselsnummer/telefonnummer bare ved første besøk. Deretter vil pin-kode, Face-id, og Touch-id gjøre at brukere får en enklere og raskere innlogging.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy