JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nav-kontor i Tromsø gjenåpner etter evakuering

EVAKUERER: Et Nav kontor blir evakuert i Tromsø.

EVAKUERER: Et Nav kontor blir evakuert i Tromsø.

Colourbox.com

Et Nav-kontor i Tromsø ble evakuert etter at en ansatt ble sprayet med et ukjent stoff utenfor bygget. Kontoret er nå gjenåpnet. Stoffet anses ikke som farlig.

2024061309482420240613105413

Politiet leter fortsatt etter gjerningspersonen. De tror ikke hendelsen har sammenheng med at fornærmede var ansatt i Nav.

– Innledende undersøkelser tyder på at hendelsen ikke er relatert til at fornærmede er ansatt på Nav. Det har oppstått en konflikt på utsiden av Nav-bygget, mistenkte har deretter sprayet fornærmede i ansiktet med et stoff som ikke anses som farlig. Evakuering av Nav opphører, opplyser Troms politidistrikt.

Den ansatte er kjørt til sykehus, sier Nav-sjef Geir Jakobsen til iTromsø. Jakobsen vet ikke om vedkommende er fysisk skadet.

– En person har vært direkte involvert, men så har vi noen personer som har vært i nærheten og opplevde ubehag knyttet til dette stoffet, sier Jakobsen.

Bygget ble evakuert fordi det var uklart hva slags stoff som var blitt brukt.

vaktsjef@ntb.no

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy