JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nettmøte Posten Norge:

Nettmøte om styrevalg: – Vi kan risikere å tape representasjon i konsernstyret

Alf Ragnar Olsen

Se nettmøtet om styrevalg og konsert med Bare Egil Band her.

2020051110162820200511101625

alf@lomedia.no

Tema for nettmøtet var det pågående styrevalget til Posten Norge, der avstemningen startet 7. mai, og går til og med 13. mai.

Viktig med høy deltakelse

I forbindelse med at avstemningen startet inviterte Fagforbundet Post og finans til nettmøte og gratis konsert fra Vega Scene.

– Det er viktig for oss å si litt om hvorfor dette valget er så betydningsfullt for det enkelte medlemmet, sa leder Gerd Øiahals før sendingen startet i studio.

Foran valgene til disse viktige posisjonene i Posten Norge-konsernet har forbundsledelsen og sentrale tillitsvalgte pleid å reise rundt til enhetene rundt om i landet for å informere medlemmene om valget, kandidatene og ikke minst viktigheten av at hvert enkelt medlem benytter sin stemmerett.

Fagforbundet Post og finans stiller liste sammen med andre forbund.

– Om du vil ha flest mulig av dine tillitsvalgte inn i konsernstyret, må du stemme på lista som heter «LO forbundene i Posten og Bring», sier Gerd Øiahals.

Postbud Geir Engebretsen gleder seg over å være i jobb: – Hverdagen er nesten som vanlig

Hver stemme teller

Korona-pandemien har imidlertid gjort det umulig å gjennomføre vanlige valgforberedelser denne gangen. Flere tiltak er iverksatt for å bøte på dette, og nettmøtet torsdag er en del av årets opplegg.

– Vi ønsker å nå ut til flest mulig av medlemmene med informasjon om valget, og hvorfor hvert eneste medlem bør bruke stemmeretten sin. Hvis ikke risikerer vi å tape representasjon i konsernstyret. Da får vi mindre påvirkning på de store avgjørelsene som angår alle som arbeider i Posten Norge og dets datterselskaper. Så benytt stemmeretten! var den klare oppfordringen fra Gerd Øiahals og Odd Christian Øverland i Fagforbundet Post og finans.

Følg Fagbladet på Facebook

Hør svarene og se konserten!

Det ble gjort opptak av konserten og nettmøtet, som vil være tilgjengelige på nett til valgperioden avsluttes. I opptaket får du også se Øiahals og Øverland besvare spørsmål fra seerne. Seansen ble ledet av Øystein Moen, som også introduserte Bølers store sønn - Egil Hegerberg i Bare Egil Band. Sistnevnte vartet opp med noen av sine kjente låter, ispedd låter skrevet for anledningen til styrevalget i Post og Bring. Konserten finner du også i opptaket her!

Alf Ragnar Olsen

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy