Nettmøte Posten Norge:

Nettmøte om styrevalg: – Vi kan risikere å tape representasjon i konsernstyret

Alf Ragnar Olsen

Se nettmøtet om styrevalg og konsert med Bare Egil Band her.

2020051110162820200511101625

alf@lomedia.no

Tema for nettmøtet var det pågående styrevalget til Posten Norge, der avstemningen startet 7. mai, og går til og med 13. mai.

Viktig med høy deltakelse

I forbindelse med at avstemningen startet inviterte Fagforbundet Post og finans til nettmøte og gratis konsert fra Vega Scene.

– Det er viktig for oss å si litt om hvorfor dette valget er så betydningsfullt for det enkelte medlemmet, sa leder Gerd Øiahals før sendingen startet i studio.

Foran valgene til disse viktige posisjonene i Posten Norge-konsernet har forbundsledelsen og sentrale tillitsvalgte pleid å reise rundt til enhetene rundt om i landet for å informere medlemmene om valget, kandidatene og ikke minst viktigheten av at hvert enkelt medlem benytter sin stemmerett.

Fagforbundet Post og finans stiller liste sammen med andre forbund.

– Om du vil ha flest mulig av dine tillitsvalgte inn i konsernstyret, må du stemme på lista som heter «LO forbundene i Posten og Bring», sier Gerd Øiahals.

Postbud Geir Engebretsen gleder seg over å være i jobb: – Hverdagen er nesten som vanlig

Hver stemme teller

Korona-pandemien har imidlertid gjort det umulig å gjennomføre vanlige valgforberedelser denne gangen. Flere tiltak er iverksatt for å bøte på dette, og nettmøtet torsdag er en del av årets opplegg.

– Vi ønsker å nå ut til flest mulig av medlemmene med informasjon om valget, og hvorfor hvert eneste medlem bør bruke stemmeretten sin. Hvis ikke risikerer vi å tape representasjon i konsernstyret. Da får vi mindre påvirkning på de store avgjørelsene som angår alle som arbeider i Posten Norge og dets datterselskaper. Så benytt stemmeretten! var den klare oppfordringen fra Gerd Øiahals og Odd Christian Øverland i Fagforbundet Post og finans.

Følg Fagbladet på Facebook

Hør svarene og se konserten!

Det ble gjort opptak av konserten og nettmøtet, som vil være tilgjengelige på nett til valgperioden avsluttes. I opptaket får du også se Øiahals og Øverland besvare spørsmål fra seerne. Seansen ble ledet av Øystein Moen, som også introduserte Bølers store sønn - Egil Hegerberg i Bare Egil Band. Sistnevnte vartet opp med noen av sine kjente låter, ispedd låter skrevet for anledningen til styrevalget i Post og Bring. Konserten finner du også i opptaket her!

Alf Ragnar Olsen

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy