JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

NHO jobber med ny landsforening innen privat helse og velferd

Roy Ervin Solstad

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) vil samle flere private aktører innen helse og velferd og vokse seg større innenfor den sektoren, ifølge Klassekampen.

2022011209253220220112092532

NHO Service og Handel argumenterer i et notat fra årsmøtet i september i fjor for en ny landsforening, skriver avisa.

Det trekkes fram at bedrifter som leverer tjenester til det offentlige, vil oppleve vekst som følge av økt behov for helse- og omsorgstjenester.

«Samtidig er dette en del av næringslivet hvor NHO både har lav markedsandel generelt, og medlemmene er spredt i ulike landsforeninger internt i fellesskapet. I tillegg er det andre områder, bl.a. innen oppvekst og velferdstjenester, der NHO har potensial for å øke sine markedsandeler», heter det i notatet.

Ifølge strategi- og utviklingsdirektør Kåre Anda Aronsen i NHO er prosjektet i planleggingsfasen – samtidig som styret har vedtatt at dette er noe de ønsker å jobbe for å gjennomføre.

– Nå er vi i en fase der vi snakker med de av medlemmene våre som kan være aktuelle, og vi planlegger å være ferdig med den nødvendige forankringen blant medlemmene innen sommeren, sier han til Klassekampen.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy