Trygdeskandalen

Ny høring i Nav-saken

SVs stortingsrepresentant Freddy André Øvstegård vil vite mer om hvordan regjeringen følger opp funnene i granskningsrapporten.

SVs stortingsrepresentant Freddy André Øvstegård vil vite mer om hvordan regjeringen følger opp funnene i granskningsrapporten.

stortinget.no

Kontroll- og konstitusjonskomiteen har bestemt seg for å innkalle granskingsutvalget og statsråden til en ny høring om trygdeskandalen.

2020102109575820201021095758

Den nye høringen kommer i kjølvannet av redegjørelsen som arbeids- og sosialminister Henrik Asheim (H) holdt for Stortinget i forrige uke. Høringen finner sted 27. november.

– Det er viktig for oss å høre hva som har skjedd, og hvordan regjeringen nå følger opp det som kommer fram i granskingsrapporten, sier SVs stortingsrepresentant Freddy André Øvstegård til NTB.

Nav-granskerne: Samtlige involverte organer har ansvaret for skandalen

I tillegg ønsker komiteen å høre mer om diskusjonene internt i granskingsutvalget, der det i enkelte spørsmål var uenighet.

Utvalget vil derfor være representert ved både flertall og mindretall i høringen.

– Sist hadde vi en større høring. Nå vil det være en begrenset høring som fokuserer på rapporten og redegjørelsen, forklarer Øvstegård.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy