Omstridt ledervalg avlyst i Trøndelag Ap

Trond Giske

Trond Giske

Leif Martin Kirknes

Styret i Trøndelag Arbeiderparti har vedtatt å utsette det planlagte årsmøtet i mars på ubestemt tid. Dermed settes også det omstridte ledervalget på vent.

2020031309421320200313094213

– Slik situasjonen er nå kan vi ikke samle om lag 300 personer over to dager, sier avtroppende leder i Trøndelag Arbeiderparti, Per Olav Skurdal Hopsø, i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Årsmøtet skulle etter planen finne sted 20.–22. mars. Utsettelsen betyr samtidig at det omstridte valget av ny leder i fylkeslaget utsettes.

Valgkomiteen skulle egentlig komme med en innstilling til nytt fylkesstyre førstkommende mandag, men det kommer ikke til å skje, sier Hopsø til Trønder-Avisa.

– Sittende fylkesstyre fortsetter til nytt årsmøte. Som en naturlig konsekvens av det har valgkomiteen meddelt meg at de tar en pause i sitt arbeid, sier han.

Trond Giske er blant kandidatene som har blitt intervjuet av valgkomiteen. Flere lokallag i Trøndelag Ap, deriblant Verdal Ap, ønsker Giske som ny fylkesleder.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy