JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Oslo-oppgjøret i havn: Minimum 9000 til alle

FORNØYD: Roger Dehlin er godt fornøyd med mellomoppgjøret for de ansatte i Oslo kommune.

FORNØYD: Roger Dehlin er godt fornøyd med mellomoppgjøret for de ansatte i Oslo kommune.

Steinar Ottesen

– Dette er en seier for medlemmene våre, sier lederen i Fagforbundet Oslo, Roger Dehlin.

2017042816062520230821171436

tips@fagbladet.no

Resultatet innebærer at ansatte i Oslo kommune får et tillegg på 2.15 prosent, men minimum 9000 kroner.

– Det er viktig for oss at det ikke er satt av penger til lokale forhandlinger eller sentrale justeringer. Dette er en seier for oss, og enda viktigere en seier for våre medlemmer. Resultatet gjør at kronebeløpet som nå er lagt på lønnstabellen er betydelig høyere enn det ellers hadde blitt, sier Roger Dehlin.

Det har vært en oversiktlig prosess og et godt forhandlingsklima, og det er tydelig at det ligger andre politiske føringer til grunn med det rødgrønne byrådet.

– Det var betydelig større avstand i starten av forhandlingene under det forrige byrådet. Fagforbundet Oslo har merket en stor forskjell etter skiftet. At det er en ny politisk kurs har vi fått kjenne på nært hold. Vi har også flere positive erfaringer innen andre områder, sier 1. nestleder i Fagforbundet Oslo, Vidar Evje.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy