Står fortsatt på i jobben

Sigrid har jobbet 50 år med renhold og kantine

UVANLIG: Sigrid Aalandslid (70) er hedret med Norges vel medalje for lang og tro tjeneste etter hele 50 år i tjeneste for psykatrisk avdeling i Vestre Viken.

UVANLIG: Sigrid Aalandslid (70) er hedret med Norges vel medalje for lang og tro tjeneste etter hele 50 år i tjeneste for psykatrisk avdeling i Vestre Viken.

Mange hedres for lang og tro tjeneste, men få etter hele 50 år. Sigrid Aalandslid (70) ble nylig hedret med Norges vel medalje, og er fortsatt i jobb.

2016053114340720160531143752

ola.tommeras@fagbladet.no

Renholder og kantinemedarbeider Sigrid Aalandslid har vært hos samme arbeidsgiver siden 20. januar 1966; ved psykiatrisk avdeling Lier i Vestre Viken. Der startet hun ved storkjøkkenet og har siden drevet avdelingens kantine og jobbet i renholdsavdelingen ved sykehuset.

Aalandslid begynte som 20-åring, og planlegger å avslutte sin arbeidskarriere i løpet av 2016.

– Hun utfører oppgavene i ro, og har en unik evne til å skape en god atmosfære med sin tilstedeværelse, sier hennes nærmeste leder, seksjonsleder Annette Hoem.

Lise Gundersen er tillitsvalgt for Sigrid Aalandslid og forteller om en politisk og samfunnsengasjert person.

– Hun er opptatt av rettferdighet, omsorg og solidaritet, og er en sterk, real og god kollega. Noe mange av de ansatte har fått erfare, forteller hun.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Simen Aker Grimsrud (konst.)

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Telefon:
23 06 40 00
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Besøksadresse:
Keysers gate 15 (4. etasje), Oslo
Postadresse:
Postboks 7003, St. Olavs plass, 0130 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy