Slik kan du bestille almanakk i Fagforbundets nettbutikk

ALMANAKK: I år kan de som fortsatt bruker Fagforbundets almanakk, bestille den i nettbutikken, sier rådgiver Gunn K. Johansen.

ALMANAKK: I år kan de som fortsatt bruker Fagforbundets almanakk, bestille den i nettbutikken, sier rådgiver Gunn K. Johansen.

Per Flakstad

Fagforbundet sender ikke lenger ut almanakker til alle medlemmer. Men de som fortsatt bruker almanakk, kan bestille neste års utgave i nettbutikken. Lenken finner du nede i saken.

2017082407412020170828124654

per.flakstad@fagbladet.no

– Det kom som en overraskelse på mange medlemmer at forbundet i 2015 ikke sendte ut almanakker for 2016 sammen med Fagbladet, forteller rådgiver i organisasjonsenheten, Gunn K. Johansen.

Grunnen var at mange medlemmer bruker elektroniske kalendre, og har ikke lenger bruk for en almanakk som de skriver i.

– I tillegg har dette en miljømessig side, og det koster også uforholdsmessig mye å sende ut almanakker som ikke blir brukt, fortsetter Johansen.

Mange reagerte

Det viste seg imidlertid at mange medlemmer fortsatt bruker almanakk, og forbundet fikk en liten storm av henvendelser fra dem som savnet den lille kalenderboka. Derfor ble det i fjor trykket opp en enkel utgave for 2017 som ble sendt ut til dem som ba om det via nettbutikken.

Bestill i nettbutikken

– Ansatte i nettbutikken har allerede fått henvendelser fra medlemmer som ønsker almanakken for 2018, og vi vil sørge for at alle som ønsker det skal få en almanakk fra forbundet, sier Johansen.

Derfor skal det trykkes opp 100.000 almanakker som kan bestilles fra Fagforbundets nettbutikk.

Nettbutikken har ikke så mange ansatte, derfor tok det tid da mange medlemmer begynte å ringe etter at denne saken ble publisert. Nå er almanakken lagt inn på bestillingssiden, og det enkleste og beste er å bestille via butikkens nettside.

Lenken finner du her

Sendes ut i uke 43

– Vi håper dette imøtekommer behovet til de medlemmene som fortsatt ønsker å bruke almanakken, samtidig som vi ikke bruker forbundets penger og unødige miljøressurser på å sende ut almanakker som ikke blir brukt, sier Gunn K. Johansen.

Kvaliteten på bøkene blir bedre enn i fjor. Informasjonen om forbundet, blant annet litt om tariff og forsikringer, er tatt inn igjen. Men plastomslaget er fjernet av miljøhensyn.

Du kan begynne å bestille almanakken allerede nå, og da vil den etter hvert dukke opp i postkassa uten at det koster deg noe.

Ifølge Gunn K. Johansen vil nettbutikken begynne å sende dem ut fra uke 43.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy