Sommerpatruljen fornøyd med Mørekysten

LOs Sommerpatrulje på besøk i Ålesund 1. juli.
Fra venstre: Alida Myrvang, Rita Åshamar, Synnøve Bjørhovde, Roy Sigfred Pettersen, Sakarias Sæterstøl, Henning Andersen og Ramona Ørjavik i front.

LOs Sommerpatrulje på besøk i Ålesund 1. juli. Fra venstre: Alida Myrvang, Rita Åshamar, Synnøve Bjørhovde, Roy Sigfred Pettersen, Sakarias Sæterstøl, Henning Andersen og Ramona Ørjavik i front.

Sommerpatruljen forteller om årsbeste etter besøkene i Ålesund og Sula.

2015070212000020150707095111

joran.gronstad@lomedia.no

82 bedrifter i Ålesund og Sula fikk 1. juli besøk av LOs Sommerpatrulje. Kun hver åttende bedrift hadde brudd på regelverket. Det er patruljens beste resultat til nå.

Les også: Sommerpatruljen avdekket sosial dumping

Til tross for få regelbrudd, hadde dagen sine nedturer. Blant annet nektet Dolly Dimple's-sjefen på Moe i Ålesund sine ansatte å snakke med Sommerpatruljen i arbeidstiden.

– Det er svært synd at noen bedrifter ikke ønsker besøk av LOs Sommerpatrulje. Når vi kommer på besøk, kommer vi med faglig informasjon i sekken, om dagens lovverk og hjelper både bedriften og de ansatte med å få ting på plass. De aller fleste ønsker oss hjertelig velkommen, oppsummerer Sommerpatruljen i en pressemelding.

Sommerpatruljen har nå vært ute i halvannen uke, og har halvannen uke igjen. Så langt har nærmere 4.000 bedrifter hatt besøk.

SAMLESIDE: SOMMERJOBB

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy