JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Trond Giske utelukker seg selv som ordførerkandidat i Trondheim

Trond Giske

Trond Giske

Leif Martin Kirknes

Trond Giske (Ap) sier det er uaktuelt for ham å stille som ordførerkandidat i Trondheim i 2023.

2021032310390620210323103916

Flere personer i Trøndelag Ap har ifølge NRK den siste tiden tatt kontakt med Giske for å høre om han vil stille, men Giske avviser at det er aktuelt.

– Det er alltid hyggelig å bli satt pris på, men for meg er det helt uaktuelt. Den ballen kan vi legge død med en gang, sier han til NRK.

Ap-topp er ikke bekymret over frafallet av stortingsrepresentanter

Bakgrunnen er at ordfører Rita Ottervik har gjort det klart at hun ikke ønsker å fortsette etter valget i 2023. Etter flere kontroverser de siste årene sier Giske at det har vært for tøft for ham og familien å stå i. Han avviser også at det vil bli aktuelt med toppkandidaturer i framtiden.

– Engasjementet har jeg fortsatt, men det blir ikke som toppkandidat, sier han.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy