JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Norges største fagblad

Fagbladet er landets største fagblad i fagbevegelsen. Det trykte bladet har et opplag på over 350.000. I tillegg driver vi nettavisen fagbladet.no.

2017012310463820230821171436

Fagbladet er redigert i henhold til de prinsipper som er nedfelt i Redaktørplakaten og etter pressens etiske normer slik de er uttrykt i Vær Varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten. Ansvarlig redaktør er ansvarlig for det redigerte innhold i forhold til lovverket og Pressens Faglige Utvalg. Dersom noen reagerer på innholdet på Fagbladets nettsider, oppfordrer vi til å ta kontakt med ansvarlig redaktør. Fagbladet er medlem i Den Norske Fagpresses Forening.

Om Fagbladet

Fagbladet er fagblad og et nettsted for medlemmer i Fagforbundet, politikere, statlig og kommunal forvaltning, offentlige institusjoner og ansatte innenfor offentlig tjenesteyting og service. Vi bringer nyheter, debatt, kommentarer, reportasjer om samfunnspolitikk og yrkesfaglige artikler.

Telefon sentralbord: 23 06 40 00

Epost: tips@fagbladet.no

Fagbladet er eid av Fagforbundet og ble startet da fagbladene Arena og Basis gikk sammen i 2003. Hege Breen Bakken er ansvarlig redaktør. Fagbladets redaksjonsråd er kontaktorgan mellom eierne og ansvarlig redaktør.

Fagbladet er medlem av Den Norske Fagpresses Forening, og redigeres i tråd med Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Vi har til sammen 14 medarbeidere.

Alt innhold på www.fagbladet.org er opphavsrettslig beskyttet. © Fagbladet

Opplag: 352.000

Besøksadresse: Keysersgt. 13–15

Postadresse: Postboks 7003 St. Olavs plass, 0130 Oslo.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy