JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Stig er medlem i Fagforbundet og Frp-politiker: – Individet velger best for eget liv

Fagforbundet-medlem Stig Fjeldset har være FrP-politiker i Tingvoll kommune siden 2003.

Fagforbundet-medlem Stig Fjeldset har være FrP-politiker i Tingvoll kommune siden 2003.

Yngve Lie

Stig Fjeldset en sjelden fugl i Fagforbundet. Han misliker støtten til de rødgrønne, men aksepterer at en del av kontingenten går til «fienden».

2019082610032620190826104759

Stig Fjeldset er snart ferdig med sin fjerde periode som valgt politiker i Tingvoll kommune. Nå føler Frp-politikeren at han har gjort sitt og tar ikke gjenvalg.

– Men jeg vil nok savne å være politiker. Det er trivelig, sosialt, og veldig lærerikt, oppsummerer nordmøringen.

Dyktige i Fagforbundet

Siden 2008 har han vært avdelingsleder i den kommunale sysselsettingsbedriften Miljøkompaniet og medlem i Fagforbundet. Dyktige tillitsvalgte var avgjørende for at han meldte seg inn i forbundet, ikke politiske spørsmål.

– Hvordan er det å være Frp-politiker i et forbund som så tydelig flagger støtte til rødgrønn side?

– Jeg liker ikke at Fagforbundet støtter de rødgrønne partiene økonomisk, men aksepterer at en del av kontingenten går til «fienden». Lokalt er vi en liten bygd med få motsetninger, og her har Fagforbundet og Frp en god dialog. Jeg synes ikke vi står langt fra hverandre når det gjelder ansattes rettigheter. Jeg har stått på for økt grunnbemanning og mer heltid blant helsearbeidere.

Ideologisk valg

Fjeldset begrunner partivalget sitt med troen på at det er individet som gjør de beste valg for eget liv. Som kommunestyrepolitiker har han blant annet jobbet for ny riksvei, ny barnehage og at Tingvoll skal være en god kommune å bo i, særlig for barn og eldre.

Stig Fjeldset (59)

Meldem i Fagforbundet

Fire perioder i kommunestyret i Tingvold

Viktige saker: Ny barnehage og ny riksvei

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy