JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Treretters meny på brannvakta

Fagforbundet Rogaland vartet i går kveld opp med en treretters gourmetmeny til de vakthavende på Sandnes brannstasjon.

2008110513382820131216073006

Mangfoldet blant Fagforbundets tillitsvalgte kom tydelig til uttrykk på Sandnes brannstasjon tirsdag kveld. Her disket tillitsvalgte fra Fagforbundet opp med en treretters gourmetmeny til de seks brannkonstablene som var på vakt. Brannstasjonsbesøket, som var et ledd i Fagforbundet Rogalands stasing på Fagforbundsukene, var godt planlagt. Før gjestene banket på døren hadde de fastsatt menyen og gjort alle innkjøp. Sjefskokk var ungdomstillitsvalgt i Rogaland, Kim Eide, godt assistert av Jarle Tunheim fra Fagforbundet Sør-Rogaland.

Svinefilet og mousse

På menyen denne tirsdagskvelden sto ostegratinert paprika med kjøttfyll og løk, etterfulgt av baconsurret indrefilet av svin, med potetstappe og smørdampa grønnsaker. Det hele ble avrundet med en fluffig cappauccinomousse til dessert. Og ikke nok med det. Mellom forretten og hovedretten ble det servert en venterett i form av quiz om Fagforbundet. - Brannmennene var mest opptatt av om de ble kastet ut om de ikke kunne alle svarene, eller om vi bare forsvant, uten å servere dem hovedretten, forteller en fornøyd Kim Eide.

Sikker suksess

Både vertskap og gjester var enige om at branmiddagen var en suksess. - Alle seks på brannvakta var organisert i Fagforbundet, så dette var medlemspleie på høyt nivå, sier Kim Eide spøkefullt og tilføyer: - For å avslutte det hele på en skikkelig måte, brukte ”en-dagskokkene” brannstangen for å komme seg ut!

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy