Treretters meny på brannvakta
Fagforbundet Rogaland vartet i går kveld opp med en treretters gourmetmeny til de vakthavende på Sandnes brannstasjon.
Mangfoldet blant Fagforbundets tillitsvalgte kom tydelig til uttrykk på Sandnes brannstasjon tirsdag kveld. Her disket tillitsvalgte fra Fagforbundet opp med en treretters gourmetmeny til de seks brannkonstablene som var på vakt. Brannstasjonsbesøket, som var et ledd i Fagforbundet Rogalands stasing på Fagforbundsukene, var godt planlagt. Før gjestene banket på døren hadde de fastsatt menyen og gjort alle innkjøp. Sjefskokk var ungdomstillitsvalgt i Rogaland, Kim Eide, godt assistert av Jarle Tunheim fra Fagforbundet Sør-Rogaland.
Svinefilet og mousse
På menyen denne tirsdagskvelden sto ostegratinert paprika med kjøttfyll og løk, etterfulgt av baconsurret indrefilet av svin, med potetstappe og smørdampa grønnsaker. Det hele ble avrundet med en fluffig cappauccinomousse til dessert. Og ikke nok med det. Mellom forretten og hovedretten ble det servert en venterett i form av quiz om Fagforbundet. - Brannmennene var mest opptatt av om de ble kastet ut om de ikke kunne alle svarene, eller om vi bare forsvant, uten å servere dem hovedretten, forteller en fornøyd Kim Eide.
Sikker suksess
Både vertskap og gjester var enige om at branmiddagen var en suksess. - Alle seks på brannvakta var organisert i Fagforbundet, så dette var medlemspleie på høyt nivå, sier Kim Eide spøkefullt og tilføyer: - For å avslutte det hele på en skikkelig måte, brukte ”en-dagskokkene” brannstangen for å komme seg ut!