JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Populær LO-stand på Hovefestivalen

I forbindelse med Hovefestivalen 2011 hadde ungdomsutvalget stand på kanalplassen i Arendal fra mandag til onsdag.

2011070109502220131216163202

Det kommer masse ungdom til byen i forbindelse med festivalen, og for å være synlige og til stede syntes ungdomsutvalget at det var en god ide med stand og vaffelutdeling.

De stekte og delte ut vafler, plaster og godteri til forbipasserende. Mange kom bort og ville ha vafler, og det ble mange hyggelige samtaler i vaffelkøen.

Flere av dem som var innom var LO-medlemmer, andre visste ikke hva det ville si å være organiserte. Manges frokost ble visstnok reddet med vaflene, og de som sto på standen møtte masse hyggelig ungdom i løpet av de tre dagene den sto på festivalen.

Lo`s ungdomssekretær May-Lene R. Noddeland var også med på stand og delte ut diverse to av dagene.

Alt i alt var dette en vellykket aktivitet, og vi håper de som var innom standen vår koste seg masse videre på festivalen, sier Malin Frøyna, Leder ungdomsutvalget Aust-Agder.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy