JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

To vinnere

Sissel M. Skoghaug og Odd-Haldgeir Larsen er nyvalgte nestledere i Fagforbundet.

2013111515362620131213204916

karin.svendsen@fagforbundet.no

Forut for Fagforbundets landsmøte verserte både Mette Nord og Odd-Haldgeir Larsen som lederkandidater. Men det ble ingen kamp. Larsen ser heller ikke ut som noen taper. Tvert imot. Han stråler som om han har vunnet nestledervervet. Det har han da også gjort – sammen med Sissel M. Skoghaug.

Solid støtte

De to nestlederne ble i likhet med Mette Nord valgt uten motkandidater og ved akklamasjon. Odd-Hallgeir Larsen og Sissel M. Skoghaug utstråler en trygghet som bare et samla landsmøte kan gi. De vet de har tillit, og de vet de trenger den.

- For utfordringene er ikke små, sier Larsen og tenker fremfor alt på bevaring av velferdsstaten etter at landet har fått en mørkeblå regjering.

-Vi har jo også foran oss noen arbeidsgivere som til dels er veldig høye og veldig mørke, mener han. Han føler seg ganske så sikker på at noen av dem er fornøyd med regjeringsskiftet.

Nytt team

Stemningen på landsmøtet tydet på at delegatene syns de hadde gjort et godt valg, og at den nye ledelsen er i stand til å forsvare både arbeidsmiljøloven og andre opparbeidede rettigheter.

De to nye nestlederne betegner arbeidsutvalget som et godt team med bred erfaring.

- Jeg gleder meg vanvittig til å jobbe med dette teamet, sier Sissel M. Skoghaug.

- Dette blir helt fantastisk, supplerer makkeren.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy