JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Mette Nord: – Dette må være den største og mest alvorlige systemsvikten i norsk historie

Nanna Aanes Wolden

RYDD OPP! skriver Fagforbundets leder Mette Nord med store bokstaver og utropstegn bak om Nav-skandalen som nå ruller over landet.

2019103014050020230821171436

tips@fagbladet.no

– Hva jeg tenker på nå er alle de som har blitt utsatt for NAV og domstolenes nådeløse urett, skriver Mette Nord på sin facebookside.

Pensjonistgeneral Jan Davidsen vil ha et eget Nav-ombud

– Folk med svekket helse er avhengig av det sikkerhetsnettet våre trygdeordninger er og skal være. Et uavhengig rettssystem. Alle de ansatte som jobber etter styringsinnstrukser som en forventer er i tråd med norsk rett inklusiv forordninger. Og som viser seg er feil. Toppledere som sitter med kunnskapen uten å stoppe praksis med det til følge at enda flere enkeltmennesker med familier får livene sine snudd på hodet, fortsetter hun.

Jonas Gahr Støre kaller trygdesaken for en skandale

– Dette må være den største og mest alvorlige systemsvikten i norsk historie, mener forbundslederen.

– Folk i god tro er gjort til kjeltringer. Arbeidstaker som følger lojalt opp styringsdokumenter og forsøker å gjøre en god jobb som blir gjort til utøvere av grove feil. Det er umulig å ta inn over seg de skjebner som ligger i kjølevannet av dette. RYDD OPP! skriver Mette Nord.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy