JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Kommentar

Stemmer fra grasrota

2018120413145420181204131454

Vidar Eriksen (montasje)

16 skribenter fra hvert sitt hjørne av norsk arbeidsliv skriver om ting de er opptatt av.

hege.bakken@fagbladet.no

Fra grasrota har vi kalt det, et prosjekt Fagbladet har jobbet med i et drøyt år.

Vi har invitert medlemmer og tillitsvalgte i Fagforbundet, folk med helt vanlige jobber, til å skrive om det som opptar dem i hverdagen. Ting som opprører dem eller gjør dem glad, temaer som er oppe til diskusjon i samfunnsdebatten eller aller helst: om det som ellers ikke blir snakket om.

Her finner du alle Fra grasrota-innleggene

Fagbladet har lesere fra omtrent alle kriker og kroker av norsk arbeidsliv – fra hele landet. Dermed har vi en unik mulighet til å fange opp hva folk flest tenker om arbeid, velferd, utdanning, likestilling, deltid, folkeskikk og tidsklemmer. I en tid der debattene polariseres og vi bekymrer oss for at folk forsvinner inn i hvert sitt ekkokammer, har vi forsøkt å rigge til en plattform som vi håper flere vil ha nytte av å følge med på.

Vi har nå 16 skribenter i stallen, som med hver sin stemme dekker et vidt spenn av interesser og erfaringer. Vi har sagt at ingen temaer er for store, ingen for små. Og det er lov å både provosere og skape entusiasme. Hittil har vi klart begge deler. Sakene vi har publisert hittil, har både blitt godt lest og delt, noe vi selvsagt syns er stor stas.

Les om alle grasrot-skribentene

Når vi i dag lanserer prosjektet i hele sin bredde er jeg som redaktør stolt over alle de flinke folka vi har klart å rekruttere. Noen av dem har skrevet en del før, andre har oppdaget en skriveglede de ikke ante at de hadde.

Uansett er det en glede å endelig kunne si lykke til videre til hver eneste grasrotstemme!

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy