JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nå kan du få billig reiseforsikring gjennom Fagforbundet

colourbox

Er du blant dem som drar på feire uten å tenke på om du er forsikret eller ikke. Du er ikke alene, og det kan koste deg dyrt om uhellet er ute. Nå kan du enkelt få en reiseforsikring gjennom Fagforbundet som dekker det meste.

2019031312565520190410203756

per.flakstad@fagbladet.no

Den nye forsikringen lanseres 1. april, men allerede nå kan du gå inn og tegne den via Fagforbundets egen nettside.

Her finner du tilbudet om ny reiseforsikring

Hele familien dekket

Reiseforsikringen koster 1100 kroner for alle under 67 år. Da er hele familien dekket. For de over 67 år koster den 1353 kroner fordi det er litt høyere risiko knyttet til eldre på reise.

Dette er den samme forsikringen som mange medlemmer allerede har gjennom LO-favør og Sparebank1. Den gir god dekning og gjelder for reiser opp til 70 dager og gjelder for deg som medlem, ektefelle/samboer og barn under 20 år uansett om dere reiser sammen eller hver for dere. (Les om vilkårene i faktaboksen under).

Tre ting du ikke vet om forsikringen din

Mye å spare

Rundt 65.000 medlemmer har allerede denne forsikringen, og de må også svare ja på tilbudet fra Fagforbundet. Det eneste de vil merke er at prisen på reiseforsikringen blir billigere.

Svend Morten Voldsrud i Fagforbundets politiske ledelse er veldig godt fornøyd med avtalen forbundet har fått med Sparebank 1.

– Vi har klart å få en veldig god pris for medlemmene våre uten å svekke vilkårene i forsikringen, sier han.

Ifølge Voldsrud vil en tilsvarende forsikring koste mellom 1600 og 2000 kroner hvis den skal tegnes privat.

Samtidig er det slik at flere enslige allerede har gode avtaler om forsikringer som ikke dekker hele familier.

– Jeg anbefaler dem å sjekke og sammenlikne pris og vilkår slik at de kan velge det som passer best for dem, sier Voldsrud.

Dekker forsikringen bunaden og snøfreseren?

Mange er ikke forsikret fra før

– Hvorfor driver en organisasjon som Fagforbundet med forsikringstilbud?

– Svært mange av våre medlemmer er i forbundet av ideologiske grunner og for å få hjelp til å ivareta rettighetene sine som arbeidstakere. Men vi får også tilbakemeldinger på at medlemsfordeler er noe medlemmene ønsker som en viktig del av tilbudet.

– Dessuten er det slik at omtrent en av fem drar på ferie uten reiseforsikring og omtrent hver tiende person opplever en reiseskade. Alle kan vel tenke seg hva det betyr å få en alvorlig skade eller hendelse, langt hjemmefra, uten å være forsikret. Sånn sett er reiseforsikring en ganske naturlig videreføring av vår jobbing for medlemmenes helse og trygghet, sier Voldsrud.

– Dessuten vedtok landsmøtet i 2017 at forbundet skulle gi et slikt tilbud til medlemmene, og det var vi jo forpliktet til å følge opp, legger han til.

Snart skiftar LOfavør Kollektiv hjemforsikring namn

Medlemmene får SMS fra forbundet

Fra 1. april begynner forbundet å sende SMS-meldinger til medlemmene. Det vil bli sendt til 1000 mennesker i timen ti timer om dagen, og alle skal ha fått tilbud når vi kommer midt ut i mai.

Grunnen til at forbundet velger å bruke tid er at Sparebank 1 på den måten får mulighet til å håndtere alle innmeldingene effektivt og greit.

Fakta om Fagforbundets reiseforsikring:

Forsikringen gjelder alle reiser. Det stilles ingen krav til overnatting eller flyreise. Den gjelder for hele familien uavhengig av om de reiser sammen eller ikke. Forsikringen dekker blant annet følgende:

• Reisesyke og hjemtransport med ubegrenset beløp.

• Reiseulykke ved død eller invaliditet før 75 år.

• Reiseansvar og rettshjelp.

• Frastjålet reisegods som klær, sportsutstyr osv.

• Forsinket eller forsvunnet bagasje.

• Avbestillingsforsikring ved aktutt sykdom.

• Forsikringen tilbyr hjelp 24 timer i døgnet.

• Den har ingen egenandel.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy