JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Hard medfart for Støre og Ap-ledelsen i intern undersøkelse

– Jeg synes det er både riktig og viktig at velgerne har klare forventninger både til meg, til resten av ledelsen og til Arbeiderpartiet, sier Jonas Gahr Støre.

– Jeg synes det er både riktig og viktig at velgerne har klare forventninger både til meg, til resten av ledelsen og til Arbeiderpartiet, sier Jonas Gahr Støre.

Ap

I en undersøkelse peker angrende Ap-velgere på statsminister Jonas Gahr Støre og partiledelsen når de skal forklare hvorfor de ikke lenger vil stemme på partiet.

2024040809014820240408090147

Jonas Gahr Støre og ledelsen i Arbeiderpartiet, svarer mange i en undersøkelse Arbeiderpartiet selv har foretatt blant velgerne, om hvorfor de ikke lenger vil stemme Ap.

I undersøkelsen har Arbeiderpartiet spurt velgerne om de to viktigste årsakene hvis de stemte på Arbeiderpartiet forrige valg, men ikke vil stemme på dem på nytt, skriver VG.

Økonomiprofessor Kalle Moene: – Venstresiden har stivnet

32 prosent svarer at årsaken er at de er misfornøyd med ledelsen. Like mange svarer at Ap har mistet fokus på verdiene sine.

31 prosent av de spurte svarer at partiet ikke har gjort god nok jobb i regjeringen, mens 23 prosent svarer at det er for mye intern uro og skandaler. Så mange som 21 prosent oppgir at de ikke stoler på Ap mer.

Lønnsoppgjøret: Minst sju kroner mer i timen

– Jeg synes det er både riktig og viktig at velgerne har klare forventninger både til meg, til resten av ledelsen og til Arbeiderpartiet. Vi gjennomfører slike undersøker, reiser rundt i partiet og møter velgere nettopp for å få klare tilbakemeldinger, og det har vi fått, sier Støre til VG.

(©NTB)

vaktsjef@ntb.no

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy