JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Korona

Misfornøyd med krisetiltak: Nå truer Frp med å overkjøre regjeringen

Siv Jensen

Siv Jensen

Jøran Grønstad

Fremskrittspartiets leder Siv Jensen truer med å danne flertall med andre partier i opposisjonen for å få strammet opp de nye krisetiltakene for norsk økonomi.

2020031410574220200314110523

– Det er fortsatt ikke godt nok, sier Jensen om krisepakken som ble lagt fram av regjeringen fredag ettermiddag.

Hun krever flere endringer i pakken og er også klar på at Fremskrittspartiet er villig til å gå til de andre opposisjonspartiene hvis det er det som må til.

Permittert på grunn av korona? Dette har du krav på

– Jeg merker meg jo at det er flere av partiene i opposisjon som deler iallfall noen av de bekymringene Fremskrittspartiet har. Og er ikke regjeringen villig til å bevege seg, så kan det hende Stortinget beveger seg for dem, sier Jensen til NTB.

Hun understreker at Frp ikke har noe mål om å påføre regjeringen nederlag.

Fagbladets spesialside om koronaviruset

– Det som er viktig for oss, er å skape trygghet for bedrifter og arbeidstakere i en veldig krevende situasjon.

Fremskrittspartiet krever endringer både i permitteringsreglene og i reglene for omsorgslønn. I tillegg ønsker partiet midlertidig bortfall av arbeidsgiveravgiften, lettelser i formuesskatten og hjelp til selvstendig næringsdrivende og frilansere.

– Vi setter oss gjerne ned og drøfter dette med regjeringspartiene. Det viktigste for meg er at det nå blir forbedringer av de tiltakene regjeringen har lansert, sier Jensen.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy