Oppgjøret for Cutters- og Raise-frisører til uravstemning

Hovedoppgjøret for frisører i salonger organisert i Virke, er nå klart. Det er likt resultatet for frisørene i NHO-området.

2020110414075020201104140746

ola.tommeras@fagbladet.no

Fagforbundet organiserer rundt 400 frisører innenfor Virke. Disse er hovedsakelig ansatt i frisørkjedene Cutters og Raise og er organisert i Fagforbundet Frisørenes Fagforening.

Resultatet i årets oppgjør er nå klart. Det gir et generelt tillegg på 0,50 kroner per time, som er inkludert i de nye minstelønnssatsene.

97 prosent sa ja til resultatet med NHO.

Det er også avtalt nye satser for ubekvem arbeidstid. Disse er 37 kroner per time for faglærte og ufaglærte frisører og 30 kroner per time for hjelpearbeidere og lærlinger. Tidspunktet for innslag på lørdag er nå fra klokka 15.00.

Hele tabellen for tillegg på Fagforbundets nettside.

Partene har i tillegg avtalt at det skal nedsettes et utvalg som skal sikre at frisørbransjen skal forbli levedyktig og være en attraktiv arbeidsplass. Utvalget skal bestå av representanter for partene samt kjedene Cutters og Raise.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy