JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Posten går sin gang foreløpig: – Ikke sikkert vi kan oppfylle alle avtale- og kundeforpliktelser framover

Alf Ragnar Olsen

Levering av post, pakker og varer går som normalt, skriver Posten Norge i en pressemelding.

2020031708294720200317084540

– Det er krevende dager, men vi ser også en nasjonal mobilisering som gjør at leveransene ut til norske husstander og kunder i hovedsak går som normalt. Vi gjør alt vi kan for å opprettholde høy kvalitet på post, pakker og varer som representerer en viktig del av den samfunnskritiske infrastrukturen, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge.

Koronakrisen: Permitterte medlemmer skal slippe å betale kontingent

Posten og Bring lar ikke mottakere signere på PDA framover, for å begrense smitte. I tillegg har de satt inn nye hygienetiltak, og administrative arbeidere har i hovedsak hjemmekontor.

Fagbladets spesialside om koronaviruset

Posten innrømmer at det kan bli problemer framover.

– Den alvorlige situasjonen som rammer hele samfunnet, vil kunne medføre at vi ikke kan oppfylle alle avtale- og kundeforpliktelser fremover. Vi har derfor varslet at dette er en force majeure-situasjon, slik at kunder er forberedt på at situasjonen raskt kan endres, sier Wille.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy