Bli med på Fagbladets fotodugnad

Send oss bilder av din korona-arbeidsdag

UTSTYR: Du må ikke ha proffkamera for å sende inn bilder – mobilbilder holder i massevis (men send dem helst i høy oppløsning).

UTSTYR: Du må ikke ha proffkamera for å sende inn bilder – mobilbilder holder i massevis (men send dem helst i høy oppløsning).

Dmitry Makeev / CC-BY-SA-4.0

Fotografer møter stengte dører når vi skal dokumentere jobben som gjøres for å holde samfunnet i gang under korona-utbruddet. Vis oss din yrkesstolthet: Bli med på fotodugnad.

2020040211004420200402110922

Kronprins Haakon hyller renholderne, Erna Solberg og Jonas Gahr Støre takker de som står på for å få samfunnet til å gå rundt, og hele Norge klapper for helsearbeiderne.

Nav-ansatte jobber knallhardt for å sikre sikkerhetsnettet, og rundt om i landet står mange av oss på i hjemmekontor å sikre at barn og unge har et tilbud, at ting går som de skal, at arbeid fortsatt blir gjort – og at vi samtidig bidrar til å stoppe smittespredningen.

Gunn Hege fikk sjokk da hun ble korona-omplassert fra barnehage til pleiehjem. Nå trives hun som bare det.

Atter andre er kastet ut i permisjon, eller ut i en enda mer usikker tid når jobben er stengt ned.

For folk flest har det aldri i manns minne vært tydeligere hvor viktige mange av Fagforbundets medlemmer er for samfunnet.

Samtidig er det vanskeligere enn noen gang før å få dokumentert hvordan jobben ser ut – fordi Fagbladet ikke har lov til å komme inn på mange arbeidsplasser.

Vi er nødt til å dokumentere det som skjer denne våren. Vi er nødt til å vise fram hvordan hverdagen ser ut når alt er snudd på hodet.

Er du helsefagarbeider, renholder, renovatør eller rørlegger? Er du nav-ansatt i hjemmekontor, prest på internett eller frisør i karantene? Uansett trenger vi din hjelp: Send oss bilder av din arbeidshverdag under korona-viruset på fotodugnad@fagbladet.no eller med hashtag #fotodugnad på Instagram.

Glem helsesektoren ett øyeblikk. Dette skjer hvis rørleggerne må i karantene

NB: Husk at du må følge helsereglene, holde avstand og be om tillatelse fra folk du tar bilde av. De beste bildene vil bli publisert av Fagbladet på nett og papir.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Telefon:
23 06 40 00
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Besøksadresse:
Keysers gate 15 (4. etasje), Oslo
Postadresse:
Postboks 7003, St. Olavs plass, 0130 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy