Kom helt uventet på vinneren

Jorge er årets portør i Hordaland

 Fra venstre Asbjørg Verpelsta (nestleder Fagforbundet Stord/Fitjar avd. 276), Sigrun Bøe Perez(seksjonsledere SHS Fagforbundet Hordaland), Jorge Del Pino (Årets Portør), Grethe Ulversøy(seksjonsleiar SHS Fagforbundet Stord/Fitjar og, Reidun Rasmussen Mjør(Klinikkdirektør)

Fra venstre Asbjørg Verpelsta (nestleder Fagforbundet Stord/Fitjar avd. 276), Sigrun Bøe Perez(seksjonsledere SHS Fagforbundet Hordaland), Jorge Del Pino (Årets Portør), Grethe Ulversøy(seksjonsleiar SHS Fagforbundet Stord/Fitjar og, Reidun Rasmussen Mjør(Klinikkdirektør)

– Jeg ble veldig glad og overrasket, sier Jorge Del Pino, som nylig ble kåret til Årets portør i Hordaland.

2017010913224920170109132249

kathrine.geard@fagbladet.no

Fagforbundet Hordaland, Fagforbundet Stord/Fitjar og arbeidsgiveren Stord sjukehus var skjønt enige om at Jorge Del Pino fortjente å bli kåret til Årets portør. Under markeringen nylig vanket det masse ros, diplom, kake og blomster.

– En verdig vinner som vi er så stolte av, lød gratulasjonen fra Fagforbundets representanter, Grete Ulversøy, seksjonsleiar SHS Fagforbundet Stord/Fitjar, Asbjørg Verpelsta, nestleder Fagforbundet Stord/Fitjar avd. 276 og Sigrun Bøe Perez, seksjonsleiar SHS Fagforbundet Hordaland.

Nå er James Ole Oslos første faglærte portør

Hjelper alle

I begrunnelsen for kåringen ble det understreket at Jorge Del Pino gjør en formidabel jobb på Stord Sjukehus. «Han er rundt på hele huset, snakker med alle, hjelper alle og sier svært sjeldan nei til noen som trenger hjelp».

Jorge Del Pino setter stor pris på utmerkelsen og tar den som et tegn på folk har sett jobben han gjør. Han føler den også forplikter til videre innsats. Men kåringen kom helt uventet.

– Jeg ble veldig glad og overrasket. Jeg er hovedtillitsvalg og er vant til å snakke mye. Men da ble jeg helt tørr i munnen og klarte ikkje få fram ett ord, ler Del Pino.

Hvert år går Ole Martin Oslo – Istanbul på jobb

Stolt over jobben

Han har arbeidet ved Stoprd Sjukehus siden 1992.

– Jeg er veldig glad i og stolt over jobben min, som også er veldig lærerik.

Klinikkdirektør Reidun Rasmussen Mjør beskriver Jorge Del Pino som serviceinnstilt, blid og konstruktiv når utfordringer dukker opp. Og en kjentmann som har oversikt over hvor alt på sjukehuset er lagret. Hun trekker også fram hans yrkesstolhet og at han er en veiviser som tar kontakt med pårørande og pasientar og tilbyr hjelp.

Robert E. Holmstrøm, seksjonsleder internsevice Stord sier det slik:

– Jorge en usedvanlig pliktoppfyllende mann med et stort hjerte og vi er alle er glade for å ha ham med på laget, både hos oss i internservice og ute på postene.

Endeleg fagrev for portørar

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy