JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Streik eller ikke i Nittedal?

Fagforbundet Nittedal er en av flere fagforeninger som er klare for streik. Selv om det ikke var avklart om det ble streik eller ikke ved arbeidsdagens begynnelse fredag 23. mai, møtte mange streikeklare medlemmer hos fagforeningens mobile streikekontor fra kl. 07.00 og utover morgenen.

2008052319231820131216052225

Her ble de servert kaffe, og de fikk siste nytt i meklingen.

Det var ingen sure miner, og alle var innstilt på å gjøre en innsats som streikevakter og spre informasjon om Fagfobundets krav og hvilke oppgaver som i første omgang ikke vil bli utført dersom det ikke blir noen løsning.

Blir det ingen løsning i løpet av helga, kan det bli streik neste uke.

Fagforbundet Nittedal har i første omgang meldt at medlemmer som jobber i administrative jobber på rådhuset/rådstua/skoler/boliger er tatt ut i en eventuell streik. I tillegg er driftspersonell innen teknisk og eiendom tatt ut.

Blir det streik fra mandag 26. mai, er vi klare til innsats.

Vi er klare for å streike for våre rettferdige krav.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy