Grasrota om kommunevalget

Vi trenger politikere som tør å vise sannheten bak glansbildene som stadig dukker opp i dagens mediebilde

2019071509450020190715095256
INGEN PRIVATE AKTØRER: Superhelt politikerne mine kjemper for at ingen private aktører har ansvaret for leveringen av velferdstjenester, skriver grasrotstemme J.R. Navarro Fica.

INGEN PRIVATE AKTØRER: Superhelt politikerne mine kjemper for at ingen private aktører har ansvaret for leveringen av velferdstjenester, skriver grasrotstemme J.R. Navarro Fica.

Illustrasjon: Øivind Hovland

De politikerne som forstår hvordan virkeligheten er, får min respekt.

Pedagogisk leder og med i nettverket for barnehagelærere i Oslo

Hver uke gjennom sommeren vil Fagbladet publisere et kort valginnlegg fra grasrota. Dette er femte innlegget ut.

Med kommunevalget like rundt hjørnet skulle jeg ønske at jeg kunne trylle frem kyndige, troverdige og respektfulle personer som virkelig turte å sette seg inn i hvordan virkeligheten er for velferdstjenestene i dagens Norge.

Mennesker som har behov for omsorg, anerkjennelse, respekt og verdighet, trenger politikere som forstår hvordan virkeligheten deres utspiller seg daglig.

Jeg vil se en politiker som virkelig bryr seg om de eldre, de ansatte på sykehjem, barnehageansatte og barnehagebarn.

Jeg vil ha superhelt politikere

Vi trenger politikere som tør å vise sannheten bak glansbildene som stadig dukker opp i dagens mediebilde. Hvis politikerne baserer konkrete tiltak på sakkyndig og faglig samarbeid med oss som jobber med de som er avhengig av velferdstjenestene, vil de få min respekt. Jeg vil ha superhelt politikere.

Superhelt politikere som klarer å være respektfulle og medmenneskelige når de taler sine saker. Jeg ønsker ikke flere politikere som egentlig burde og trenger å gå på «taleskole» når de fremmer saker på vegne av den norske befolkningen.

Det er en person som ikke vil konkurranseutsette jobben min, og han skal jeg stemme på

Ingen private aktører i velferdstjenester

Superhelt politikerne mine kjemper for at ingen private aktører har ansvaret for leveringen av velferdstjenester, og at ingen private aktører bygger eller eier fengsler i Norge.

Med superheltkreftene sine sørger de for at arbeidsgivere vil få det vanskelig hvis de tar i bruk midlertidige ansettelser. Superheltene vil også bruke kreftene sine til å kjempe for å gi arbeidstakere i velferdstjenester muligheten til å videreutdanne seg.

Billigere kollektivtrafikk

Med superheltkreftene sine sørger mine politikere også for at Oslo blir grønnere ved å unngå forsøpling med allerede produserte materialer som finnes i byen og ved å gjøre kollektivtrafikken billigere. Superhelt politikerne mine tenker fornuftig og langsiktig og kaster seg ikke over raske og urealiserbare løsninger som til syvende og sist bidrar til å forsøple jordkloden vår.

Superhelt politikerne mine kjemper også for at livstruende dyrearter får stabile rene bomiljøer, og at de ikke utsettes for jakt.

Støtter #uforsvarlig kampanjen

Superhelt politikerne mine kjemper for at alle mennesker som vil bli forelder, får muligheten til det uavhengig av kjærlighetskonstellasjoner. Politikerne mine sørger for at også single mennesker får muligheten til å bli foreldre og åpner døren for eggdonasjon slik at alle mennesker som ønsker å hengi sitt liv til et barn, kan det.

Helsefagarbeider Jenie føler seg lurt: – Hvis jeg visste om tredelt foreldrepermisjon før jeg ble gravid, hadde jeg nok ventet

Superhelt politikerne mine jobber også for å støtte opp under #uforsvarlig kampanjen i barnehagesektoren. Dette gjør de ved å sørge for at barnehagebarna får nok ansatte rundt seg mens barnehagen er åpen. Med sine krefter sørger også mine politikere for at barnehagebarn og ungdom blir tatt imot med åpne armer inn til det profesjonelle kunst- og kulturlandskapet som Norge tilbyr.

Superhelt politikerne mine sørger også for å forlenge Oslos tillitsbasert ledelse og åpner opp for likeverdige samtaler og arbeid med grasroten.

Mine superhelt politikere kjemper for at ingen private aktører har ansvaret for leveringen av velferdstjenester

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy