Fremst blant likemenn – sang for sine egne

SANG: Kari Tomine Isene Bodnar rørte landsmøtet med sang.

SANG: Kari Tomine Isene Bodnar rørte landsmøtet med sang.

Jan Lillehamre

Til daglig synger hun for de gamle i Lier kommune. I dag var det delegatene på Fagforbundets landsmøte som kunne glede seg over Kari Tomine Isene Bodnars klokkeklare røst.

2017101616330420171017120411

sidsel.hjelme@fagbladet.no

Kunstneriske innslag har en naturlig og selvsagt plass når fagbevegelsen setter stevne. Slik også i Fagforbundet.

På landsmøtets første dag hadde man hentet en artist fra egne rekker. Kari Tomine Isene Bodnar er til daglig å treffe som koordinator på Lierbyen seniorsenter.

Mandag sto hun på scenen i Folkets hus der hun sammen med gitarist Hans-Martin Fisknæs framførte to sanger, Fragile av Sting og jazzklassikeren Autumn Leaves.

Gjennom årene har Kari Tomine hatt mange forskjellige musikalske prosjekter, fra kor og Ten-Sing til egne opptredener i alt fra bryllup til begravelser. Hun er oppvokst i en familie der sang og musikk hadde stor plass.

– Er det rart man blir stolt når vi får oppleve at det finnes slike krefter blant oss, sa forbundsleder Mette Nord da hun overleverte blomster til artistene på scenen.

Festet blikket på kjente

– Det var en helt spesiell følelse å stå på scenen foran en så stor forsamling som dette, sier Kari Tomine da vi etter opptredenen møter henne bak scenen.

Det tok imidlertid ikke lang tid før hun fant kjente ansikter i salen å feste blikket på:

– På Buskerudbenken sitter både søsteren min og flere andre kjente, sier Kari Tomine. Hun har selv vært medlem i Fagforbundet siden starten, og har 17 år bak seg som tillitsvalgt.

– Fagforbundet gjør en kjempejobb. Som tillitsvalgt stolte jeg på at om jeg selv ikke klarte å finne ut av problemene, så ville i alle fall Fagforbundet kunne løse saken, sier artisten før hun haster av gårde til sin «egentlige» jobb i Lier kommune.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Simen Aker Grimsrud (konst.)

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Telefon:
23 06 40 00
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Besøksadresse:
Keysers gate 15 (4. etasje), Oslo
Postadresse:
Postboks 7003, St. Olavs plass, 0130 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy